axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Terlupa ID Dan Kata Laluan I-Akaun KWSP? Ini Panduan Untuk Dapatkan Semula

Setiap orang pastinya perlu lakukan kesilapan terlupa kata laluan dan ID dalam apa jenis akaun pun. Tapi jangan risau, tidak kira anda hilang ID atau kata laluan untuk apa jenis akaun pun, pastinya ada cara untuk anda dapatkan semula!

Sama juga seperti i-akaun KWSP. Jangan panik jika anda terlupa ID dan kata laluan i-akaun. Tidak perlu ke pejabat KWSP pun, anda boleh dapatkan semula dengan langkah mudah yang akan dikongsikan ini!

Isi Kandungan

PANDUAN DAPATKAN SEMULA ID DAN KATA LALUAN I-AKAUN

Untuk panduan step-by-step ini.

Langkah 1

Pertama sekali, anda perlu layari www.kwsp.gov.my dan pilih ‘Log Masuk’ & Klik i-Akaun (Ahli). Klik Lupa ID Pengguna/Kata Laluan?

Terlupa ID Dan Kata Laluan I-Akaun KWSP Ini Panduan Untuk Dapatkan Semula

Langkah 2

Pilih bantuan yang diperlukan (ID Pengguna Sahaja/ Kata Laluan Sahaja/ ID Pengguna dan Kata Laluan). Masukkan Nombor Kad Pengenalan atau Nombor KWSP anda. Klik Permintaan TAC untuk dapatkan Nombor TAC.

Terlupa ID Dan Kata Laluan I-Akaun KWSP Ini Panduan Untuk Dapatkan Semula

Langkah 3

Anda akan terima Nombor TAC melalui SMS di nombor telefon yang anda daftarkan. Masukkan Nombor TAC yang diterima. Cipta Kata Laluan Baru kombinasi abjad dan nombor (contoh:abcd1234) Isikan Pengesahan Kata Laluan dan klik HANTAR.

Terlupa ID Dan Kata Laluan I-Akaun KWSP Ini Panduan Untuk Dapatkan Semula

Siap! Anda kini berjaya dapatkan ID dan kata laluan baru untuk i-akaun anda. Dengan adanya kemudahan i-Akaun ini, mudahlah urusan anda lepas ni untuk buat pengeluaran Akaun 2 dan semak penyata KWSP nanti. Banyak lagi kemudahan i-Akaun yang anda perlu tahu.

Bagi yang masih tidak mempunyai i-Akaun, anda boleh lihat panduan untuk daftar dan aktifkan akaun di pautan berikut:

PENGELUARAN MELALUI I-AKAUN

Dengan kemudahan i-Akaun, anda boleh buat pengeluaran wang simpanan melalui e-pengeluaran dengan mudah. Pelbagai jenis pengeluaran yang boleh anda lakukan, seperti:

Semoga perkongsian ini dapat membantu anda yang terlupa ID dan kata laluan i-Akaun KWSP. Ingat, bila dah dapat semua ID dan kata laluan, jangan pula asyik hilangkan. Simpanlah di mana-mana nota yang tidak akan hilang. Selamat mencuba!

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma