Peluang Menangi RM50,000 Dengan Buat Bayaran PTPTN Minimum RM100 Melalui JomPAY. Ini Syaratnya

Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) dengan kerjasama Kumpulan Ambank (M) Bhd (Ambank) dan Payments Network Malaysia Sdn Bhd (PayNet) menganjurkan Peraduan JomPAY dan Win! 2021 yang menawarkan hadiah bernilai RM50,000 kepada 50 pemenang bertuah.

Menurut PTPTN, kempen itu dianjurkan bagi menghargai peminjam yang komited membuat bayaran balik pinjaman mereka. Kempen JomPAY & Win! 2021 menawarkan hadiah wang tunai berbentuk bayaran balik atau simpanan SSPN-i kepada para pemenang.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut Kempen JomPAY & Win! 2021 PTPTN dan cara menyertai kempen ini.

JUMLAH BAKI PINJAMAN KURANG DARIPADA NILAI HADIAH

Bagi pemenang yang mempunyai jumlah baki pinjaman kurang daripada nilai hadiah yang dimenangi, sebarang lebih daripada hadiah tersebut akan dimasukkan ke dalam akaun simpanan SSPN-i pemenang.

Selain menunaikan tanggungjawab membayar balik pinjaman, secara tidak langsung peminjam PTPTN juga dapat menyertai kempen yang dianjurkan dan memenangi wang tunai sebagai tambahan kewangan membantu mereka membayar balik pinjaman.

SYARAT MENANGI KEMPEN JOMPAY & WIN

Kempen ini terbuka kepada semua peminjam PTPTPN yang:

  • Membuat bayaran balik pinjaman PTPTN melalui saluran talian JomPAY
  • Tempoh promosi adalah selama 3 bulan mulai 1 Ogos sehingga 31 Oktober 2021
  • Peminjam PTPTN hanya perlu membuat bayaran balik dengan nilai minimum RM100 dalam tempoh promosi untuk melayakkan peminjam mendapat satu cabutan dan penyertaan adalah secara automatik

HADIAH DITAWARAKAN KEPADA 50 PEMENANG

Hadiah untuk dimenangi adalah seperti berikut:

  • Pemenang utama: RM11,000
  • Tempat kedua: RM8,000
  • Tempat ketiga: RM5000
  • Tempat keempat: RM3,000
  • Hadiah saguhati: RM500 (46 pemenang)

Hadiah yang ditawarkan ini adalah tajaan sepenuhnya oleh Ambank dengan kerjasama PayNet sebagai jalinan kerjasama strategik dengan PTPTN.

CARA BUAT BAYARAN PTPTN MELALUI JOMPAY

JomPAY merupakan perkhidmatan pembayaran bil dalam talian terbesar di Malaysia yang menawarkan kemudahan perkhidmatan pembayaran kepada para pelanggan melalui mana-mana bank di Malaysia.

Untuk buat bayaran melalui JomPAY, anda boleh buka di perbankan online mana-mana bank dan masukkan nombor Biller Code dan Ref masing-masing yang boleh disemak di sini:

Untuk maklumat lanjut mengenai Kempen JomPAY & Win! 2021, sila layari portal rasmi di www.ptptn.gov.my

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma