axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Tiada Kenaikan Gaji Bagi Penjawat Awam Malas, Cuai & Culas – Perdana Menteri

Perdana Menteri Datuk Seri Anwar berucap dalam amanat Majlis Perjumpaan Bulanan Perdana Menteri Bersama Warga Jabatan Perdana Menteri di Putrajaya telah menyeru kepada semua penjawat awam untuk meningkatkan etika kerja dan memastikan mereka menjalankan tugas dengan penuh dedikasi dan integriti.

Beliau menekankan bahawa penjawat awam yang malas dan cuai tidak boleh diterima dalam sistem pentadbiran negara.

Penjawat awam memainkan peranan penting dalam menjalankan fungsi kerajaan dan memberikan perkhidmatan kepada rakyat.

Mereka adalah tulang belakang pentadbiran negara dan peranan mereka sangat penting dalam memastikan kelancaran operasi kerajaan.

Masalah Kemalasan dan Kecuaian

Namun, ada beberapa laporan yang menunjukkan bahawa beberapa penjawat awam tidak menjalankan tugas mereka dengan sepenuhnya. Mereka seringkali dilihat malas, tidak produktif dan cuai dalam menjalankan tugas mereka. Ini bukan sahaja menjejaskan prestasi kerajaan secara keseluruhan, tetapi juga merosakkan imej penjawat awam.

 Sumber Gambar: Laman SPA Malaysia

Pesanan Perdana Menteri

Dalam ucapan terbarunya, Perdana Menteri telah menyeru kepada semua penjawat awam untuk memperbaiki etika kerja mereka. Beliau menekankan bahawa setiap penjawat awam harus menjalankan tugas mereka dengan penuh dedikasi dan integriti. Beliau juga menyeru kepada mereka untuk menghindari kemalasan dan kecuaian dalam menjalankan tugas mereka.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim, telah menegaskan bahawa penjawat awam yang malas, cuai, dan tidak hadir bekerja tidak layak untuk menerima perlakuan sama yang diterima oleh pekerja lainnya, termasuklah dalam hal kenaikan gaji. Beliau menyeru kepada semua penjawat awam untuk memantau dan mengenal pasti kakitangan kerajaan yang mencemarkan nama baik jabatan dan perkhidmatan awam.

Beliau juga menambah,

“Apakah kita harus beri layanan yang sama. Saya jawab tidak. Kita tidak akan beri layanan yang sama. Jadi, sementara kita berikan satu anjakan radikal daripada segi pengiktirafan dan habuan kepada penjawat awam, saya minta saudara untuk mengawal sendiri dan jabatan. Kenal pasti orang yang merosakkan nama baik penjawat awam”.

Ini menunjukkan komitmen kerajaan dalam memastikan integriti dan dedikasi dalam perkhidmatan awam.

Langkah-langkah Pemantauan

Perdana Menteri juga telah mengumumkan beberapa langkah pemantauan untuk memastikan penjawat awam menjalankan tugas mereka dengan betul. Ini termasuk peningkatan dalam audit dalaman, penilaian prestasi, dan latihan untuk penjawat awam. Langkah-langkah ini diharapkan dapat membantu meningkatkan prestasi penjawat awam dan memastikan mereka menjalankan tugas mereka dengan penuh tanggungjawab.

Pesan Perdana Menteri adalah jelas – penjawat awam harus menjalankan tugas mereka dengan penuh dedikasi dan integriti. Kemalasan dan kecuaian tidak boleh diterima. Dengan langkah-langkah pemantauan yang telah diumumkan, diharapkan penjawat awam akan meningkatkan etika kerja mereka dan memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada rakyat.

Sumber

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma