Beli Album ManifestaSiti2020 Dato Siti Nurhaliza, 1500 Tempahan Awal Di Buka Sekarang

Berita yang pasti mengembirakan rakyat Malaysia! Selepas hampir empat tahun membiarkan peminat-peminatnya menanti buah tangan terbaharu, Penyanyi Dato Seri Siti Nurhaliza Tarudin akhirnya meredakan keresahan rakyat Malaysia.

Menjelang 3 Julai yang akan datang, buah hati kesayangan rakyat Malaysia itu bakal muncul dengan album terbarunya!

Melalui laman media sosial, Dato Siti Nuhaliza telah mengumumkan album terbarunya itu dinamakan sebagai ManifestaSITI2020.

ALBUM MANIFESTASITI2020

Dalam album yang dinanti-nantikan ini ManifestaSITI2020 memuatkan 11 buah lagu termasuk lagu Anta Pernama, Terang, Kasihku Selamanya, 7 Nasihat dan single terbarunya Basyirah ciptaan Hafiz Hamidun dan lirik Ahmad Fedtri Yahya.

Apa yang paling istimewa dalam album kali ini juga, Dato Siti Nurhaliza turut memberi nafas baru lagu nyanyian penghibur kesayangan, Allahyarham Datuk Sudirman iaitu Teratai menjelma.

Antara komposer yang terbabit dalam album kali ini ialah Aubrey Suwito, Omar K, Hael Husaini, Ezra Kong, Pown Hasril, Melly Goeslow, Hafiz Hamidun, Ippo Hafiz, John Jeevasingham, Ryan Kyoto, Kmy Kmo dan ramai lagi.

DAPATKAN ALBUM MANIFESTASITI2020 SEKARANG

Beli Album ManifestaSiti2020 Dato Siti Nurhaliza, Senarai 11 Lagu Baru Untuk Peminat

Pra pesanan untuk album ini adalah bermula pada 29 Jun pada 12.30 tengah hari dan cetakan pertama hanya dibuka sebanyak 1500 tempahan sahaja. Jadi jangan terlepas!

Dapatkan album ini dalam bentuk CD secara Pra-Pesanan di pautan yang disediakan dengan harga serendah RM46.90 SAHAJA!

Anda boleh isi maklumat pesanan dan membuat pembayaran untuk tempahan album ManifestaSITI2020 di pautan berikut:

KLIK UNTUK ORDER ALBUM MANIFESTASITI 2020

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma