Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU

Berita baik buat pencari kerja dan pekerja dalam kategori Orang Kurang Upaya (OKU)! PERKESO Pulau Pinang  di bawah Kementerian Sumber Manusia akan melaksanakan Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0 yang akan melibatkan pelbagai syarikat terkemuka dengan tawaran pelbagai jenis jawatan sesuai dengan kelayakan.

Karnival pekerjaan akan berlangsung pada 30 Mac 2021 di satu lokasi yang ditetapkan. Pra-Pendaftaran bagi menyertai temuduga kini dibuka kepada semua peserta yang berminat.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut pendaftaran temuduga Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0 supaya tidak lepaskan peluang kerjaya ini.

MAKLUMAT KARNIVAL

  • Nama program: Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0
  • Tarikh: 30 Mac 2021 (Selasa)
  • Masa: 9 pagi – 1 petang
  • Tempat: Wisma PERKESO Seberang Jaya, Pulau Pinang

SENARAI MAJIKAN

Antara majikan yang terlibat dalam membuka peluang pekerjaan adalah:

SENARAI JAWATAN

Berikut adalah senarai jawatan kosong yang ditawarkan sepanjang karnival kerjaya:

Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU Karnival Pekerjaan OKU Pulau Pinang 2.0: Pelbagai Peluang Pekerjaan Untuk Pekerja OKU

PRA_PENDAFTARAN KARNIVAL

Orang ramai dari yang tergolong dalam kategori OKU boleh dapatkan peluang pekerjaan melalui Karnival Pekerjaan OKU yang dianjurkan ini. Jangan lepaskan peluang ini, buat pra-pendaftaran sekarang untuk ikuti temuduga di pelbagai syarikat ditawarkan:

Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan berkenaan Karnival Kerjaya OKU, anda boleh hubungi salah satu talian berikut:

  • William: 019 – 269 5950
  • Lingesh: 019 – 294 7159
  • Jazmina: 019 525 8888
  • Rachel: 016 5582904

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma