axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

JobMatching@GREaT: Daftar Sistem Pemadanan Pekerjaan Graduan Dengan Organisasi Bersesuaian

Anda graduan baru dan sedang mencari pekerjaan? Tiada pengalaman bukan lagi penghalang, Kementerian Pengajian Tinggi sentiasa mendengar rintihan graduan yang sukar mendapat penempatan pekerjaan selepas tamat pengajian.

Kementerian Pengajian Tinggi telah melancarkan laman web JobMatching@GREaT, iaitu Sistem Pemadanan Pekerjaan Organisasi untuk memadankan graduan yang berdaftar di laman web ini dengan kekosongan pekerjaan di organisasi yang bersesuaian. Manfaat ini sekaligus akan meningkatkan kadar kebolehpasaran graduan di Malaysia.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut pendaftaran Sistem Pemadanan Pekerjaan Organisasi JobMatching@GREaT.

JOBMATCHING@GREAT

JobMatching@GREaT merupakan suatu inisiatif Kementerian Pengajian Tinggi bagi melaksanakan padanan permintaan dan penawaran pekerjaan menggunakan teknologi terkini.

  • Platform ini diperkenalkan untuk memudahkan pihak industri menjejak graduan bagi menawarkan peluang pekerjaan yang bersesuaian bagi tujuan meningkatkan kebolehpasaran dan memperkukuhkan ekonomi negara.
  • Ia melaksanakan pemadanan kekosongan jawatan di industri dengan data graduan di dalam Sistem Kajian Pengesanan Graduan (SKPG) secara automatik mengikut kriteria yang ditetapkan.

KATEGORI ORGANISASI

Tawaran pekerjaan melalui JobMatching@GREaT adalah bagi organisasi berikut:

  • Industri
  • Agensi Persekutuan Negeri

DAFTAR JOBMATCHING@GREAT

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan peluang pekerjaan yang bersesuaian melalui sistem yang disediakan oleh KPT, anda boleh buat pendaftaran portal JobMatching@GREaT di dengan ikut panduan berikut:

  1. Pergi ke pautan https://jobmatching.mohe.gov.my/
  2. Klik Pendaftaran bagi yang belum pernah mendaftar
  3. Sila masukkan maklumat di Bahagian A dan Bahagian B untuk membuat pendaftaran
  4. Sila muat turun Borang Akuan Permohonan kerana anda perlu memuat naik semula semasa pendaftaran Maklumat Pegawai Bertanggungjawab di bahagian B Pendaftaran. Sila pastikan borang akuan permohonan yang dimuat naik berformat PDF.
  5. Hanya pemohon yang melengkapkan kedua-dua Bahagian A dan Bahagian B serta memuat naik Borang Akuan Permohonan di Bahagian B akan mendapatkan pengesahan pendaftaran.
  6. Sesi pendaftaran hanya dipaparkan di halaman bertajuk Pendaftaran sahaja. Sila pastikan maklumat yang dimasukkan semasa pendaftaran adalah tepat kerana setiap pemohon hanya dibenarkan menghantar satu borang pendaftaran sahaja

Sekiranya anda menghadapi masalah semasa pendaftaran, sila hubungi KPT di emel sdtbppd@mohe.gov.my.

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.
https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma