axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Panduan Memohon Jawatan Kosong di Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Sarawak

Anda seorang anak Sarawak yang berbakat dan berdedikasi? Ingin memberikan sumbangan kepada negeri tercinta? Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Sarawak membuka pintu peluang kepada anda! Dengan pelbagai jawatan kosong yang ditawarkan, ini adalah peluang emas untuk anda membina kerjaya yang menjanjikan sambil memberikan sumbangan kepada pembangunan negeri.

JKR Sarawak bukan sahaja menawarkan kerjaya, tetapi juga peluang untuk belajar, berkembang dan mencapai kecemerlangan. Dengan pelbagai disiplin kejuruteraan dan perancangan yang ditawarkan, anda akan mendapat peluang untuk mengasah kemahiran, memperluas pengetahuan dan membina jaringan profesional yang akan membantu anda sepanjang hayat anda.

Kepada semua anak-anak Sarawak yang berbakat dan berdedikasi, inilah masanya untuk melangkah maju. Jom sama-sama kita bina masa depan Sarawak yang lebih cerah dan lebih baik. Mohon sekarang dan jadilah sebahagian daripada pasukan yang membentuk masa depan negeri kita. Bersama-sama, kita boleh mencapai kejayaan yang lebih besar untuk Sarawak!

Fungsi JKR Sarawak

Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Sarawak, yang berada di bawah Kementerian Pembangunan Infrastruktur dan Pelabuhan (MIPD), adalah agensi kerajaan yang bertanggungjawab dalam pengurusan projek yang merangkumi perancangan, perbelanjaan, reka bentuk, pentadbiran kontrak sebelum dan selepas, pengawasan, pemantauan dan penyelenggaraan sepanjang tempoh kontrak, pengurusan operasi dan penyelenggaraan infrastruktur dan utiliti; serta perkhidmatan perundingan kejuruteraan.

Jabatan Kerja Raya (JKR) Negeri Sarawak mempunyai beberapa fungsi utama:

  1. Melaksanakan Projek-Projek Pembangunan dan Penyenggaraan Infrastruktur: JKR Sarawak bertanggungjawab untuk melaksanakan projek-projek pembangunan dan penyenggaraan infrastruktur kepada pelbagai Kementerian, jabatan, badan berkanun dan kerajaan negeri.
  1. Peneraju dalam Bidang Pengurusan Aset, Pengurusan Projek dan Kecemerlangan Kejuruteraan: JKR Sarawak juga berperanan sebagai peneraju dalam bidang pengurusan aset, pengurusan projek dan kecemerlangan kejuruteraan menerusi CREaTE .
  1. Kerjasama dengan Institusi Akademik Tempatan untuk Penyelidikan Gunaan: Salah satu fungsi utama Pusat Penyelidikan JKR Sarawak adalah untuk melakukan kerjasama dengan institusi akademik tempatan untuk penyelidikan gunaan bagi memenuhi keperluan industri .

Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh merujuk kepada laman web rasmi JKR Sarawak.

Senarai Jawatan Kosong

Berikut adalah senarai jawatan kosong yang diumumkan oleh JKR Sarawak:

Bil.  Jawatan  Gred 
1.  Jurutera (Awam) J41
2.  Jurutera (Mekanikal) J41
3.  Jurutera (Elektrik) J41
4.  Juruukur Bahan J41
5.  Arkitek J41
6.  Juruukur J41
7.  Penolong Jurutera (Awam) JA29
8.  Penolong Jurutera (Mekanikal) JA29
9.  Penolong Jurutera (Elektrik) JA29
10.  Penolong Juruukur Bahan JA29
11.  Penolong Pegawai Senibina JA29
12.  Penolong Juruukur JA29

Cara Memohon

Berikut adalah panduan untuk memohon kerja melalui sistem e-Recruitment JKR Negeri Sarawak:

  1. Buka Laman Web: Pertama, buka laman web e-Recruitment JKR Negeri Sarawak.
  2. Daftar atau Log Masuk: Jika anda belum mempunyai akaun, anda perlu mendaftar terlebih dahulu. Jika anda sudah mempunyai akaun, log masuk dengan menggunakan ID dan kata laluan anda.
  3. Cari Jawatan Kosong: Cari jawatan kosong yang anda berminat untuk memohon. Pastikan anda memenuhi semua syarat kelayakan yang ditetapkan. Untuk kekosongan di atas anda boleh rujuk pautan berikut. Iklan jawatan baru JKR Sarawak.
  4. Hantar Permohonan: Klik pada jawatan yang anda ingin mohon dan ikuti arahan untuk menghantar permohonan anda .
  5. Semakan Status Permohonan: Anda boleh menyemak status permohonan anda dengan menaip “ERS 12 digit No.KP Baru” dan hantar ke 62999.
  6. Semakan Jadual Temuduga: Anda boleh menyemak jadual temuduga anda dengan menaip “ERI 12 digit No.KP Baru” dan hantar ke 62999.

Nota: Pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing .

Tarikh tutup permohonan adalah pada 08 Mei 2024 . Semoga berjaya dalam permohonan anda! 😊

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma