axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Untung Hingga RM1000 Sebulan Buat Bisnes Bakeri di Rumah, Ini Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

Kos sara hidup sekarang semakin meningkat, jika diikutkan gaji yang ada sekarang sesetengah orang mungkin rasa tidak mencukupi. Banyak komitmen perlu dibayar hinggakan nak buat simpanan kecemasan pun tidak cukup!

Sebenarnya banyak cara dan peluang untuk menambahkan pendapatan sampingan di luar sana. Antara salah satunya adalah anda boleh jana pendapatan sampingan daripada RM200 hingga RM1,000 sebulan dengan bisnes bakeri dari rumah.

Kenapa bisnes bakeri adalah cara terbaik untuk tambah pendapatan dan bagaimana nak mulakannya? Ikuti perkongsian di bawah untuk jawapan anda.

MENGAPA BISNES BAKERI ADALAH CARA TERBAIK TAMBAH PENDAPATAN?

Ada banyak sebab mengapa bisnes bakeri adalah cara terbaik untuk anda menambahkan pendapatan secara sampingan dari rumah

Kos Permulaan Yang Kecil

Memandangkan kita memulakan bisnes bakeri ini hanya dari rumah, jadi, kita tidak perlu membayar sewa kedai, dan tidak perlu membeli peralatan-peralatan yang besar dan mahal seperti rak simpanan kek, mesin juruwang, peti ais besar dan sebagainya.

Kita juga tidak perlu membayar kos pekerja yang hanya bertugas untuk menjaga kaunter sepanjang masa. Kita boleh bermula hanya dari rumah dan menggunakan peralatan-peralatan yang sudah sedia ada di rumah.

Tidak Perlu Bersusah Payah Mencari Pelanggan

Untuk menjual produk bakeri , kita tidak perlu bersusah-payah menerangkan tentang produk kita sehingga berbuih-buih mulut sepertimana yang sering dilakukan oleh penjual produk-produk MLM. Cukup sekadar kita menunjukkan gambar dan harga. Jika pelanggan suka, mereka akan order!

Hanya Buat Berdasarkan Tempahan

Ini adalah kelebihan besar bisnes bakeri dari rumah! Kita hanya perlu membuat kuih / kek / roti hanya selepas kita mendapat tempahan sahaja. Jadi, tiada risiko kuih/kek/roti kita tidak habis dijual sepertimana yang sering berlaku di kedai-kedai bakeri yang terpaksa membuang kuih serta roti-roti mereka yang tidak habis dijual.

Urusan Rumahtangga Masih  Terjaga

Memandangkan kita hanya membuat kuih di dalam rumah, maka, kita masih lagi boleh memantau dan menguruskan anak-anak kita. Urusan kerja dalam rumah juga masih boleh diteruskan seperti biasa. Perkara ini sudah pastinya akan melegakan perasaan suami yang mungkin risau andainya kita terabaikan urusan anak-anak apabila sibuk berniaga.

Permintaan Produk Home-Made Bakeri Sangat Tinggi

Tahu tak sebenarnya permintaan bagi produk Home Made Bakeri ini sangat tinggi? Cupcake, Muffin, Cheese Tart, Coklat Homemade, Kek Coklat, Kek Lapis, Kek Cheese, Fruit Tart, Roti Jala,  Kuih-muih dan pelbagai lagi produk bakeri akan sentiasa dicari oleh orang ramai setiap hari.

Tidak kira sama ada untuk dimakan ketika minum petang ataupun majlis-majlis keraian seperti majlis harijadi, pertunangan, rumah terbuka, seminar dan lain-lain. Tidak perlu tunggu musim raya untuk dapat pelanggan.

PANDUAN MULAKAN BISNES BAKERI DARI RUMAH

Untuk memulakan bisnes bakeri memang nampak mudah, namun ada beberapa perkara yang perlu difikirkan bagi mengembangkan bisnes anda.

Antara persoalan yang sering bermain dalam minta individu yang baru nak mulakan bisnes bakeri adalah:

 • Nak buat dan jual kuih apa? Kuih karipap ke? Donut ke? Roti jala ke? Muffin Cake ke? Cheese Tart? Cup cake? Kek coklat? Kuih apa yang paling banyak permintaan?
 • Berapa nak letak harga?
 • Macam mana nak kira kos produk?
 • Apa peralatan yang diperlukan?.
 • Macam mana nak buat promosi? Macam mana nak buat marketing?.
 • Di mana nak belajar buat kuih?
 • Macam mana nak daftar perniagaan supaya tidak kena saman dengan SSM?

Persoalan ini juga bermain dalam fikiran anda dan anda sudah mula buntu? Jangan risau, anda tidak perlu susah-susah fikir penyelesaiannya. Semuanya sudah lengkap diajar dalam ebook Bisnes Bakeri.

EBOOK BISNES BAKERI

Bagi yang pening memikirkan pelbagai persoalan dan tidak tahu langkah untuk memulakan bisnes bakeri di rumah, ebook Bisnes Bakeri ini penyelesaian terbaik untuk anda. Semua info yang lengkap untuk membantu anda memulakan perniagaan anda.

Daripada peralatan hingga ke teknik promosi akan diajar dalam ebook ini.

Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

KANDUNGAN EBOOK BISNES BAKERI

Antara pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhan ebook ini adalah:

Pendahuluan

Dalam bahagian ini, anda akan diberikan gambaran jelas tentang industri bisnes bakeri serta mengapa menjalankan bisnes bakeri dari rumah adalah langkah yang terbaik bagi anda. Ebook ini ada senaraikan 6 sebab mengapa pembeli lebih gemar membeli bakeri dari pembuat-pembuat bakeri dari rumah (home made product) berbanding dari kilang atau kedai.

Selain itu, ebook ini juga turut memberikan jadual perbandingan antara menjalankan bisnes bakeri dari rumah dengan bisnes bakeri di kedai. Anda boleh lihat dengan jelas setiap kelebihan dan kekurangannya.

Bahagian pengenalan ini sahaja pasti akan membuatkan anda teruja dan bertambah semangat untuk memulakan bisnes bakeri dari rumah dengan segera.

Bab 1: Formula 2M+2P

Ini adalah formula yang penulis gunakan untuk memulakan bisnes bakeri dari rumah. Ianya adalah formula yang membuatkan beliau terus bersemangat dan bermotivasi untuk meneruskan perniagaan bakeri dari rumah.

Di dalam bab ini juga, ebook berkongsi tips bagaimana untuk memilih produk bagi bisnes bakeri anda. Jika anda pening-pening tak tahu nak buat produk apa untuk bisnes bakeri anda, bab ini akan menjelaskan kepada anda tentang strategi pemilihan produk. Nak pilih produk pun kena ada strategi, tidak boleh main pilih sahaja.

Bab 2: Dimana Mahu Belajar Bakeri?

Ini adalah bab untuk kebanyakan orang  masih kurang mahir membuat pelbagai jenis kuih & kek (produk bakeri). Ada beberapa jenis kelas serta tempat yang boleh anda rujuk untuk belajar membuat produk-produk bakeri.

Ada yang berbayar dan ada juga yang percuma. Tetapi sebelum pergi mana-mana kelas, kena tetapkan dulu kuih apa yang anda mahu belajar, barulah tak sia-sia anda pergi belajar nanti.

Bab 3: 4 Langkah Membuka Bisnes Bakeri

Minat & sebab dah ada, ilmu buat bakeri pun dah ada. Kini secara rasminya anda mahu memulakan perniagaan bakeri anda dari rumah. Dalam bab ini ebook tunjukkan anda langkah-langkah untuk mendaftarkan perniagaan anda dan membuka akaun bank bagi perniagaan anda.

Ianya bukan sahaja penting untuk memastikan perniagaan anda mematuhi undang-undang, ianya juga dapat meningkatkan kredibiliti dan kepercayaan pelanggan terhadap perniagaan anda.

Bab 4: Senarai Peralatan Dan Kos

Dalam bab ini, ebook senaraikan peralatan-peralatan yang anda perlukan untuk menjalankan perniagaan bakeri anda. Mungkin anda tidak perlukan semua peralatan tersebut, tetapi sekurang-kurangnya, anda tahu apakah kegunaan setiap peralatan serta berapakah kosnya.

Bab 5: Cara Mengira & Menetapkan Harga Jualan

Ini adalah bab yang paling penting. Ramai pengusaha bisnes bakeri tidak mengira harga kos dengan betul dan sekadar main agak-agak sahaja. Akibatnya, order dari pelanggan dapat banyak tapi duit untung tak nampak, hanya sekadar dapat penat sahaja!

Ada 2 kaedah untuk menentukan harga jualan produk bakeri anda. Ebook tunjukkan kedua-dua kaedah pengiraan di dalam bab ini.

Bab 6: Teknik Promosi

Jika anda buat kuih sedap tetapi tiada siapa tahu pun tidak guna. Ebook senaraikan 8 kaedah promosi yang boleh anda gunakan untuk mempromosikan produk-produk bakeri anda. Ianya merangkumi kaedah promosi secara online dan juga offline.

Bab 7: Kesilapan Bisnes Bakeri

Anda akan didehkan dengan kesilapan bisnes bakeri yang sering dilakukan.Jika anda tidak hadapi 5 perkara ini dengan betul, ianya mungkin akan menggugat perniagaan bakeri anda. Silap haribulan, anda mungkin akan berasa penat dan mahu berputus asa menjalankan bisnes anda.

Bab 8: Cabaran Bisnes Bakeri & Cara Menanganinya

Ebook akan senaraikan 9 cabaran yang mungkin akan anda perlu hadapi dan bagaimanakah cara untuk mengatasinya. Antaranya adalah:

 • Cabaran persaingan harga
 • Kenaikan kos harga barang mentah
 • Bahan mentah habis stok
 • Supplier stop bekalan

Bab 9: Bagaimana Menjana RM2,000 Sebulan

Ebook tunjukkan caranya dengan hanya menjual 2 jenis produk sahaja, anda sudah boleh mencapainya. Siap sekali ebook tunjukkan kira-kira untuk kos penghasilan produk serta target jualan yang perlu dilakukan.

Bab 10: 10 Tips Extra Bisnes Bakeri

Tips-tips yang diberikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar penulis menjalankan bisnes bakeri sejak 6 tahun yang lalu. Anda mungkin tidak akan menjumpai tip ini di mana-mana tempat.

3 BONUS EXTRA

Jika anda dapatkan ebook Bisnes Bakeri, anda akan dapat 3 bonus extra! Ketiga-tiga ebook bonus tersebut akan melengkapkan lagi pengetahuan anda dan akan membuatkan anda lebih yakin untuk memulakan perniagaan bakeri dari rumah.

Bonus 1: 5 Bahan Asas Bakeri Wajib Tahu

Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

Bonus 2: 10 Resepi Produk Bakeri Terlaris

Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

Bonus 3: Roti Oh Roti!

Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

Bermula dari bahan-bahan yang perlu digunakan untuk membuat roti. Resepi 5 jenis roti serta cara membuatnya. Pantang-larang di dalam membuat roti. Masalah-masalah yang sering berlaku apabila membuat roti serta bagaimana cara untuk menyelesaikannya.

Apakah bahan yang perlu digunakan untuk membuat roti menjadi lembut dan gebu? Nak buat roti warna putih? cream atau perang-perang sikit? Semua jawapan ada di dalam ebook ini.

DAPATKAN EBOOK BISNES BAKERI + 3 BONUS EXTRA SEKARANG

Nilai maklumat yang terkandung dalam ebook ini adalah sangat bernilai dan tidak murah kerana ianya adalah hasil daripada pengalaman sebenar penulis menjalankan perniagaan bakeri dari rumah sejak 6 tahun yang lalu. Namun ianya dijual dengan harga serendah RM30 SAHAJA! 

Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

Bayar RM30 seumur hidup dan anda dapat menjimatkan masa, tenaga serta wang anda untuk mencuba secara trial-and-error sewaktu ingin memulakan bisnes bakeri dari rumah ini. Klik butang di bawah untuk mendapatkan ebook ini.

KLIK UNTUK ORDER EBOOK BISNES BAKERI

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma