axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Tarikh Bayaran Pengeluaran Khas KWSP Bagi Permohonan Selepas 28 April 2022

Pengeluaran Khas KWSP diperkenalkan bertujuan untuk membantu ahli KWSP menampung komitmen kewangan bagi menghadapi cabaran kesan daripada pandemik Covid-19. Setiap Ahli KWSP berumur 55 tahun ke bawah dan masih mempunyai baki simpanan KWSP dibenarkan untuk buat pengeluaran sehingga RM10,000 yang akan dibayar sekaligus.

Sejak permohonan dibuka mulai 1 April 2022 lalu, sudah ramai Ahli yang mula memohon. Pembayaran bagi setiap permohonan Ahli yang berjaya juga telah berjaya dibuat ke akaun masing-masing mengikut jumlah bayaran yang dimohon. Bila pula tarikh bayaran bagi Ahli yang mohon selepas 28 April 2022?

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut tarikh bayaran Pengeluaran Khas KWSP bagi permohonan selepas 28 April 2022.

TARIKH PERMOHONAN PENGELUARAN KHAS KWSP

Ahli KWSP diingatkan untuk buat permohonan sepanjang tempoh permohonan dibuka sahaja, iaitu:

  • 1 April hingga 30 April 2022

TARIKH BAYARAN PENGELUARAN KHAS SELEPAS 28 APRIL

Bagi permohonan Pengeluaran Khas yang dibuat dari 28 April 2022 dan ke atas, pembayaran hanya boleh dibuat bermula pada:

  • Mulai 5 Mei 2022

PERMOHONAN & SEMAKAN STATUS PERMOHONAN PENGELUARAN KHAS

Permohonan dan semakan status boleh dibuat melalui portal Pengeluaran Khas di laman https://pengeluarankhas.kwsp.gov.my/. Anda boleh rujuk panduan lengkap buat permohonan dan semakan status Pengeluaran Khas KWSP di bawah:

Kerajaan sebelum ini membenarkan pengeluaran caruman Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) melalui tiga skim iaitu i-Lestari, i-Sinar dan i-Citra berjumlah RM101 bilion, melibatkan 7.34 juta pencarum sejak pandemik COVID-19 melanda negara dua tahun lalu.

Walaupun kerajaan memberi kebenaran untuk pengeluaran khas KWSP ini, namun beliau merayu kepada pencarum supaya mengekalkan simpanan mereka kecuali keadaan benar-benar mendesak.

Untuk maklumat lanjut berkenaan Pengeluaran Khas KWSP, anda boleh terus ke laman web rasmi Pengeluaran Khas di https://pengeluarankhas.kwsp.gov.my/.

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.
https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma