axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Jangan Terlepas Berdoa Pada Dua Waktu Ini Di Bulan Puasa. InsyaAllah Makbul – Ustaz Ebit Lew

Bulan Ramadhan adalah bulan yang mulia di mana orang yang beriman mempunyai kesempatan begitu luas untuk berdoa kepada Allah. Semua tahu bahawa bulan ini membawa penuh keberkatan kepada setiap doa kita dan waktu-waktu mustajabaj (waktu terbaik untuk berdoa dan berpeluang besar dikabulkan Allah) tersebar dalam beberapa waktu sepanjang bulan Ramadhan.

Ustaz Ebit Lew telah berkongsikan dua waktu yang jangan kita terlepas untuk berdoa  pada bulan Ramadhan kerana InsyaAllah doa kita akan dimakbulkan.

Ikuti perkongsian di bawah untuk baca kisah Ustaz Ebit Lew yang menceritakan mujarabnnya dua waktu untuk berdoa sepanjang bulan Ramadhan ini.

Jangan Terlepas Berdoa Pada Dua Waktu Ini Di Bulan Puasa. InsyaAllah Makbul - Ustaz Ebit Lew

DUA WAKTU JANGAN TERLEPAS BERDOA

Ketika Sahur

Kata Ustaz Ebit Lew,

Kejut isteri dan anak-anak bersahur. Kerana sahur itu berkat.

Selepas itu ajak semuanya solat tahajjud 2 rakaat. Doa panjang-panjang. Doa dari hari dengan rendah diri dan faham apa yang di doakan. Solat Subuh berjemaah di masjid dan pastikan jaga solat Fardhu sepanjang hari.

Baca Al-Quran sama-sama.
Setiap ayat kita baca mak ayah kita akan naik tingkat demi tingkat dalam syurga. Tempat terakhir mak ayah kita ialah tempat terakhir bacaan Quran kita.

Hadiahkanlah syurga paling tinggi buat mak ayah. Dalam syurga, mak ayah kita diberi mahkota yang bercahaya dan pakaian yang lebih mahal dari di dunia. Bila ditanya kenapa kami diberi pakaian ini, diberitahu ini kerana bacaan Al-Quran anak kamu.

Sebelum Berbuka Puasa

Kata Ustaz Ebit Lew,

Keduanya jangan lupa banyak berdoa terutama sebelum berbuka. Sebelum masuk waktu Maghrib. Doalah panjang-panjang. Mintalah apapun. Allah pasti kabulkan.

Teringat semasa di sebuah masjid berbuka puasa.

Ribuan orang berbuka puasa. Kami beberapa dulang orang Malaysia. Biasanya sebelum berbuka lebih kurang 15 minit kami berdoa bersama-sama sehingga berbuka puasa. Doa ketika siang dan malam buka puasa makbul.

Alhamdulillah masih amalkan sehingga hari ini.

Ingatlah, gunakan dua waktu ini pada bulan puasa untuk kita banyakkan berdoa. InsyaAllah apa yang diminta pasti akan dimakbulkan.

”Islam itu indah”

Selamat beramal!

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma