axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Vintage Corningware VIRAL, ’Rare’ Macam Mana Pun Harga Seunit Hanya USD100-USD150 Je!

Siapa sangka set mangkuk vintage kesayangan ibu-ibu jenama Corningware kini dijual semula sehingga harga mencecah RM24,000. Difahamkan harga set pinggan mangkuk berkenaan melonjak naik selepas mendapat permintaan tinggi oleh pengumpul barangan antik dari luar negara terutamanya Amerika Syarikat.Vintage Corningware VIRAL, ’Rare’ Macam Mana Pun Harga Seunit Hanya USD100-USD150 Je!

Biar betul? Pasti ramai yang tidak percaya kan. Cuba lihat harga di e-Bay dan Lazada memang betul harganya antara RM5,000 hingga RM24,000.

Namun ada yang menyatakan ia sebenarnya hanyalah manipulasi harga oleh eBay seller. Malah Pakar Barang Antik telah mengesahkan walau ‘rare’ macam mana pun set itu, harga untuk setiap unit mangkuk ini hanya bernilai USD100 hingga USD150 sahaja.

Ikuti perkongsian di bawah untuk ketahui lebih lanjut mengenai kebenaran sebalik set mangkuk viral ini.

APA YANG PERLU ANDA TAHU TENTANG SET MANGKUK INI

1. Harga Asal

Harga asalnya hanya dijual pada harga RM400 hingga RM600 sahaja untuk 1 set.

2. Ada Nombor Siri

Kalau ia betul-betul original, ianya dibuat dari US dan yang betul-betul vintage ada nombor siri di bahagian bawah pemegang dia.

3. Boleh Masak Atas Dapur

Ianya boleh digunakan untuk masak terus atas dapur gas dan boleh dihidangkan terus atas meja tanpa perlu ke bekas yang lain pula.

4. Pernah Jadi Trend

Set mangkuk ini pernah jadi trend satu ketika dahulu. Golongan ibu-ibu siap buat kutu beramai-ramai lagi semata-mata nak beli set mangkuk ini.

5. Nilai Sentimental

Kalau tanya mak atau nenek kita, pastinya mereka tidak bagi jual set mangkuk ini. Letaklah harga berapa pun, pasti mereka berasa ‘sayang’ nak jual.

6. Nampak Baru

Kelebihan paling best pada set mangkuk ini adalah walaupun dan berusia berpuluh-puluh tahun, ia masih kelihatan macam baru.

KAJIAN ONLINE & RUJUKAN PAKAR BARANG ANTIK

Setelah beberapa kajian secara online dan rujukan daripada pakar barang antik dibuat, kesimpulannya:

  • Sebenarnya eBay seller tersebut cuba memanipulasikan harga tersebut sahaja
  • Ini kerana kalau betul-betul ianya ‘rare’ pastinya sudah ramai yang nak dan ramai orang ‘offer’ atau ‘bid’. Tetapi hakikatnya tidak ada pun. Tiba-tiba sahaja SOLD.
    Vintage Corningware VIRAL, ’Rare’ Macam Mana Pun Harga Seunit Hanya USD100-USD150 Je!
  • Pakar barang antik yang bernama Adam Zimmerman berkata walau rare macam mana pun, harga untuk setiap unit mangkuk ini hanya bernilai USD100 hingga USD150 sahaja.
  • Sangat mustahil ada orang sanggup bayar sehingga USD6,000 untuk barang macam ini sekalipun ianya sudah berusia lebih 30 tahun
  • Jika anda lihat, sudah ramai orang Malaysia dah mula list kat Ebay dan Lazada dengan harga RM1,000 ke atas. Belum ada lagi yang betul-betul sold. Yang dummy sahaja banyak.

Vintage Corningware VIRAL, ’Rare’ Macam Mana Pun Harga Seunit Hanya USD100-USD150 Je!

Vintage Corningware VIRAL, ’Rare’ Macam Mana Pun Harga Seunit Hanya USD100-USD150 Je!

Sudah baca kesimpulannya, apa yang dapat anda simpulkan? Adakah anda masih percaya dengan harga permintaan yang mencecah RM24,000? Itu terserah kepada anda. Jika ada yang betul-betul terjual dengan harga yang tinggi, memang rezeki anda lah. Semoga bermanfaat!

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.
https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma