axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Ujian Bertulis UPKK Diganti Dengan Penilaian Sepenuhnya Bagi Calon 2020 & 2021

Ujian Penilaian Kelas KAFA (UPKK) bagi calon 2020 dan 2021 bagi subjek bertulis yang dijadual pada 15 hingga 18 November depan akan digantikan dengan pelaksanaan berbentuk penilaian sepenuhnya.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Senator Idris Ahmad berkata, pelaksanaan UPKK secara penilaian tidak akan menjejaskan mutu terhadap tahap penguasaan murid dan peluang untuk ke sekolah menengah.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut UPKK secara penilaian sepenuhnya.

KAEDAH & TARIKH PELAKSANAAN

Menurut Senator Idris Ahmad :

“Keputusan ini tidak akan menjejaskan penilaian terhadap tahap penguasaan murid-murid kepada subjek yang dipelajari bermula dari Tahun 1 hingga Tahun 6.

“Kemenjadian murid-murid di dalam pendidikan mampu dinilai melalui pelbagai kaedah. Justeru, bagi tujuan ini, Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) akan memaklumkan kaedah serta tarikh pelaksanaan bagi menggantikan ujian bertulis tersebut.”

Jelas Idris Ahmad, melalui pengumuman ini guru KAFA dan murid hendakklah terus membuat persediaan rapi bagi menghadapi proses selanjutnya yang akan dilaksanakan oleh JAKIM nanti.

KAFA DITERUSKAN SECARA PDPR

Seperti dimaklumkan, pengoperasian Kelan Al-Quran dan Fardhu Ain (KAFA) di seluruh negara bagi murid Tahun 1 hingga 6 akan diteruskan secara Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) sehingga:

  • Sehingga takwim persekolahan tahun 2021 berakhir

Ibu bapa diminta memastikan anak-anak mengikuti aktiviti Pendidikan KAFA secara PdPR. JAKIM sentiasa komited bagi memastikan Pendidikan KAFA bergerak seiring demi memastikan kemenjadian murid.

Sumber

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.
https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma