axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Majikan Ini Kongsi 6 Perkara Yang Sengaja Dilakukan Semasa Temuduga Untuk Uji Calon

Pasti anda tidak pernah terfikir kan anda mungkin akan diuji semasa temuduga kerja nanti? Selain daripada ujian dengan soalan-soalan yang mencabar, ada majikan suka uji calon dengan tindakan yang sengaja dilakukan. Soalan mencabar yang ditanya adalah untuk uji kebolehan dan pengetahuan calon.

Perkara yang sengaja dilakukan oleh majikan semasa temuduga adalah untuk menguji cara calon mengawal sesuatu situasi. Untuk keadaan ini, calon temuduga mestilah bijak mengawal sesuatu keadaan dengan bijak jika nak lulus temuduga. Semuanya akan diperhatikan oleh majikan!

Ikuti perkongsian di bawah untuk ketahui beberapa tindakan yang mungkin sengaja dilakukan oleh majikan untuk uji calon temuduga.

6 TINDAKAN MAJIKAN UNTUK UJI CALON TEMUDUGA

Berikut adalah perkongsian 6 tindakan yang sengaja dilakukan semasa temuduga untuk uji calon:

1 Sengaja Biarkan Anda Menunggu Dengan Lama

Giliran temuduga anda bermula pada jam 9 pagi dan anda datang awal 30 minit sebelum. Kemudian anda didatangi oleh urusetia dan meminta anda menunggu lagi selama 10 hingga 15 minit dengan alasan penemuduga masih lagi sibuk. Melalui helah ini, penemuduga dapat melihat sama ada emosi calon stabil atau tidak ketika melalui ujian ini.

Jadi, jika anda mengalami situasi ini, jangan gelabah atau rasa tertekan. Duduk dengan tenang dan jika bawa telefon, boleh jenguk portal rasmi syarikat untuk persediaan seterusnya. Inilah masanya untuk anda tenangkan diri sebelum tiba masa temuduga.

2 Ditengking Secara Tiba-Tiba

Tiba-tiba penemuduga meninggikan suara dan menghalau anda keluar dari bilik temuduga sedangkan anda tidak membuat apa-apa perkara yang tidak diingini. Bertenang. Jangan lawan penemuduga tersebut. Itu hanyalah satu ujian untuk lihat adakah anda seorang calon yang jenis panas baran atau melawan majikan.

Apa yang perlu anda lakukan adalah kekal tenang dan tanya tentang perkara yang membuatkan mereka marah. Jangan tunjukkan bahawa anda takut, tetapi tunjukkan bahawa anda bijak mengawal situasi sebegitu.

3 Mengajak Calon Santai/ Minum Kopi

Ada majikan yang akan mengajak anda untuk minum kopi bersama ketika anda berada dalam bilik temuduga. Majikan akan menilai anda dari segi pergaulan terutamanya cara anda bekerja bersama kumpulan kerja anda. Majikan akan menilai dari permulaan iaitu mengambil cawan, cara meletakkan kopi, ketika minum dan terakhir sama ada anda tinggalkan cawan kopi atau mencucinya.

Jangan rasa terlalu selesa apabila majikan mengajak anda bersantai. Kekalkan sifat yang profesional sebagaimana anda berurusan dengan orang yang profesional.

4 Penemuduga Tiba-Tiba Tinggalkan Anda

Tiba-tiba penemuduga senyap dan bangun meninggalkan anda tanpa memberitahu apa yang akan berlaku dan sebagainya. Kemudian penemuduga masuk semula dan teruskan sesi temuduga seperti biasa. Tujuan helah ini adalah untuk lihat tahap fokus dan cara calon menyelesaikan masalah yang berlaku.

Jadi, anda boleh bertanyakan soalan mengenai perkara yang berlaku, cadangkan cara untuk diselesaikan. Anda boleh minta untuk jadualkan semula temuduga pada hari yang lain sekiranya penemuduga mempunyai masalah untuk diselesaikan pada hari tersebut.

5 Anda Diperkenalkan Kepada Staf

Penemuduga akan mengajak anda untuk keluar daripada bilik temuduga dan memperkenalkan anda kepada staf yang lain. Malahan kemungkinan penemuduga akan membiarkan anda untuk berkomunikasi dengan staf yang ada di pejabat.

Ini adalah salah satu cara penemuduga melihat bagaimana anda berkomunikasi dengan rakan setugas serta keyakinan dalam melakukan sesuatu tugasan dan bekerja dalam kumpulan. Malahan staf yang lain juga dapat membuat penilaian terhadap calon selepas tamatnya sesi temuduga.

6 Sengaja Menjatuhkan Pen / Kertas

Penemuduga secara tiba-tiba menjatuhkan pen atau kertas dengan sengaja untuk melihat tindakan dan sikap seseorang calon. Sikap yang dikeluarkan oleh calon sama ada akan mengutip atau membiarkan pen/kertas di atas lantai terus dapat dinilai oleh penemuduga.

Calon yang bersedia untuk ambil dan kembalikan pen/kertas adalah calon yang rajin, bertanggungjawab dan mempunyai sikap suka menolong orang lain. 

Semoga perkongsian ini dapat membantu calon bersedia untuk menghadapi pelbagai kemungkinan semasa temuduga kerja nanti. Apa pun ujian yang berlaku semasa temuduga nanti, pastikan anda dapat mengawal keadaan dengan bijak dan tenang.

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.
https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma