axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Jana Pendapatan RM7K Sebulan Hanya Dengan Jual Air Balang

Dalam keadaan ekonomi Malaysia sekarang yang tidak stabil ini, ramai orang sudah mula melibatkan diri dalam perniagaan. Pelbagai produk jualan mahupun perkhidmatan yang mula dijual di negara kita.

Jika nak dilihat secara keseluruhan, semua jenis perniagaan pasti ada saingan tidak kira berniaga secara online ataupun secara offline di pasar malam. Ramai yang takut untuk menceburi bidang perniagaan kerana memerlukan modal yang besar.

Tahu tak sebenarnya hanya dengan menjual AIR BALANG, keuntungan yang diperoleh boleh mencecah RM7,000 sebulan?  Mungkin ramai yang tidak tahu dan memandang rendah dengan perniagaan ini, tetapi itu lah hakikatnya.

Ketahui kelebihan perniagaan air balang dan strategi untuk berjaya dalam perniagaan ini.

KOS RENDAH & UNTUNG LEBIH DARI 1000%

Nak tahu apa kelebihan rahsia jual air balang yang ramai tidak tahu?

 • Satu perkara penting yang perlu anda tahu tentang bisnes ini, iaitu untungnya BESAR
 • Kos permulaan serta kos harian untuk mengajalankan bisnes air ini juga agak RENDAH
 • Kos memulakan bisnes air balang adalah di bawah RM1,000 (kos membeli kanopi, meja serta balang air)
 • Kos untuk membuat air hanya sekitar RM100 sehari ( bergantung kepada jenis air yang anda mahu jual)

Contohnya jika anda mahu menjual air soya, kos untuk membeli 1kg kacang soya dan 2 beg ais, adalah sekitar RM12 sahaja. Namun setelah di proses menjadi air soya dan dimasukkan ke dalam balang air untuk dijual, anda boleh menjualnya sebanyak 120 cawan.

Jika setiap cawan di jual dengan harga RM1.00. Bermakna anda sudah memperolehi RM120. Peningkatan sebanyak 1,000% dari modal yang dikeluarkan.

Nampak tak macam mana anda boleh memperoleh keuntungan dari menjual air balang?

APA YANG ANDA PERLU TAHU JIKA NAK BUAT BISNES AIR BALANG

Jika air balang anda sama sahaja dengan air balang 10 peniaga lain, ianya tidak akan memberikan sebarang kelebihan kepada anda untuk menarik pelanggan. Lebih malang lagi, jika air yang anda jual tawar, tak sedap dan tak ada rasa. Mungkin orang akan beli sekali sahaja.

Bukan senang sebenarnya nak kekalkan pelanggan dan mengukuhkan perniagaan. Banyak perkara yang perlu anda fikir untuk membuat bisnes ini, antaranya:

 • Macam mana nak tarik pelanggan?
 • Macam mana nak buat air yang sedap?
 • Macam mana nak jimatkan kos?
 • Macam mana nak gandakan keuntungan walaupun hanya menjual 3 balang air?
 • Macam mana nak pilih lokasi yang terbaik?

Macam-macam lagi persoalan yang muncul di fikiran.

STRATEGI JUAL AIR BALANG

Minat untuk berniaga itu memang sudah berkobar-kobar! Tapi ilmu tentang bisnes ini agak ZERO! Konon-konon dah tahu buat air yang tersedap maka bisnes akan meletop, tetapi tidak semudah itu ya.

Banyak lagi perkara yang anda tidak tahu di sebalik perniagaan air balang jika anda tidak ada pengalaman menjualnya. Jangan fikir bisnes ini hanya bisnes untuk jual air sahaja!

Apa yang perlu anda dapatkan adalah strategi daripada orang yang berpengalaman, barulah anda boleh mantapkan bisnes anda.

Seorang peniaga air balang yang kini berjaya telah menceritakan keperitan yang pernah beliau lalui ketika permulaan perniagaan. Menurut pengalaman beliau, bukan mudah untuk berjaya apabila tiada ilmu dan strategi yang betul.

Oleh itu beliau telah memperkenalkan satu ebook BISNES AIR BALANG bagi memberikan anda panduan yang lengkap di dalam memulakan dan menjalankan bisnes air balang ini dan RAHSIA JANA RM7,000 SEBULAN DENGAN JUS BUAH-BUAHAN!

EBOOK BISNES AIR BALANG

Ebook ini ditulis berdasarkan pengalaman penulis berniaga air balang sejak tahun 2008. Di dalam ebook ini terdapat banyak ilmu serta tips yang  kongsikan. Meliputi panduan, strategi, resepi air paling laris, teknik pemasaran, pengurusan serta operasi bisnes air balang di bazar-bazar dan karnival.

Ada hampir 100 mukasurat yang padat dengan info-info real dari seorang “usahawan yang real” yang berniaga sendiri di bazar-bazar ramadhan, karnival serta pesta.Ini bukanlah “ebook teori” atau “ebook resepi oleh chef” yang hanya sekadar pandai memasak tetapi tidak pernah mempunyai pengalaman menjual dimana-mana pasar ramadhan.

Jana Pendapatan RM7K Sebulan Hanya Dengan Jual Air Balang

APA YANG DI BONGKARKAN DALAM EBOOK INI?

Berikut adalah beberapa perkara menarik yang dibongkarkan dalam ebook ini:

Bab 1: Cara Mohon Tapak Niaga

Dalam bab permulaan ini, penulis tunjukkan anda langkah-langkah yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan tapak niaga di bazar ramadhan atau bazar-bazar yang lain. Apa sijil yang perlu anda dapatkan sebelum membuat sebarang permohonan dan dimanakah untuk mendapatkannya?
Semuanya ditunjukkan dalam bab ini! Siap sekali diberi dengan contoh gambar sijil & resit!

Berapa pula besar saiz tapak dan berapakah bayaran bagi setiap tapak? Juga ditunjukkan kos anggarannya disini!

Bab ini amat penting, terutama sekali jika anda baru pertama kali mahu berniaga di bazar. Tanpa tapak niaga. Sudah pastinya tiada bisnes untuk anda.

Bab 2: Tips Memilih Lokasi Bazar

Percaya atau tidak, bukan semua lokasi bazar akan mendapat sambutan! Ada sesetengah lokasi bazar, diwujudkan oleh pihak penganjur semata-mata untuk mengaut keuntungan dengan menjual tapak kepada peniaga. Namun begitu, bilangan pengunjung yang hadir, hanya sayup-sayup sahaja.

Jadi, jangan menjadi mangsa! Kenali tapak-tapak yang “hot” yang ramai pengunjung untuk anda berniaga! Ada beberapa ciri yang akan menjadikan sesebuah tapak bazar itu HOT atau tidak!

Penulis bongkarkan ciri-ciri tersebut di dalam bab ini!

Bab 3: Peralatan Serta Kelengkapan

Antara 2 benda asas yang perlu anda ada untuk berniaga di bazar, adalah kanopi dan juga meja.

Dalam bab ini penulis tunjukkan jenis kanopi serta jenis meja yang anda perlukan. Penulis juga turut berikan anda tempat serta alamat kedai untuk anda membeli peralatan ini dengan harga yang lebih murah!

Bab 4: Persediaan & Pengurusan Masa Berniaga

Ada 5 Tips “REAL” yang penulis kongsikan dalam bab ini. Ilmu dalam bab ini, hanya “peniaga sebenar” sahaja yang tahu. Hanya orang-orang yang pernah berniaga di bazar ramadhan sahaja yang tahu situasi dan keadaan sebenar yang perlu dihadapi dan bagaimana cara untuk menanganinya?.

Jadi, anda perlu tahu ilmu di dalam bab ini agar anda boleh hadapi segala cabaran sewaktu berniaga di bazar dengan tenang. Tidaklah nanti anda terkejut jika situasi-situasi yang mencabar ini berlaku kepada anda!

Selain itu, peniaga juga turut kongsikan rahsia sebenar teknik menarik pelanggan dan bagaimanakah mahu menjadikan gerai jualan anda unik dan berbeza dari peniaga-peniaga yang lain, di dalam bab ini!

Bab 5: Rahsia Sulit Jus Yang Laris

Ada 7 tips sulit yang penulis kongsikan di dalam bab ini! Penulis kongsikan apakah sebab penulis meletakkan sesetengah bahan ke dalam resepi yang beliau berikan dalam bab 5 sebelum ini.

Dalam bab ini juga penulis kongsikan tips dimana anda boleh membeli buah-buahan dengan harga yang lebih murah!

Bagaimana pula untuk memilih buah-buahan yang segar dan manis? Juga ada penulis kongsikan di dalam bab ini!

Bab 6: Case Study Bagaimana Penulis Jana RM7,ooo Sebulan Dengan Bisnes Air

Ini adalah bab yang paling menarik di dalam ebook ini. Di dalam bab ini, penulis ceritakan semua strategi serta apa yang penulis lakukan sehingga mampu mencapai keuntungan sebanyak RM7,000 dengan hanya berniaga 3 balang air di bazar ramadhan!

 • Balang air jenis apa yang penulis gunakan?
 • Air apa yang penulis jual?
 • Berapa kos serta untung menjual air tersebut?
 • Apa teknik yang penulis gunakan untuk menarik pelanggan?
 • Dimana lokasi strategik serta bagaimana penulis menyusun balang air?
 • Bagaimana penulis gandakan keuntungan sehingga 3 kali ganda?

Semuanya di bongkarkan tanpa berselindung kepada anda di dalam bab ini!

Bab 7: Strategi Jual Air Di Kawasan Sekolah

Ebook ini bukan sahaja sesuai untuk anda yang mahu berniaga di bazar ramadhan, tetapi jika anda mahu berniaga di tepi jalan mahupun di kawasan sekolah, anda juga boleh dapatkan ebook ini!

Sebab dalam ebook ini, penulis sharekan strategi serta 4 perkara yang penting untuk anda ambil perhatian apabila mahu berniaga di kawasan berhampiran sekolah.

25 RESEPI AIR BALANG PALING LARIS DISERTAKAN

Jana Pendapatan RM7K Sebulan Hanya Dengan Jual Air Balang

Di dalam ebook khas koleksi resepi ini juga dikongsikan “25 Resepi Jus Yang Paling Laris” di pasar ramadhan. Anda tak perlu pening lagi nak buat dan jual air apa. Pilih sahaja beberapa air yang ada diberikan di dalam ebook ini! Resepi yang penulis kongsikan ini pula bukanlah resepi untuk buat 1-2 jug air minum sendiri, tetapi, ianya adalah resepi untuk buat air dalam kuantiti yang banyak, iaitu resepi untuk buat air balang 33 liter. Ada beza tau buat air 1-2 jug dengan buat air 1 balang!

25 Resepi Jus Buah tersebut adalah:

 1. Jus Mangga
 2. Jus Tembikai Susu
 3. Jus Tembikai
 4. Jus Carrot Susu
 5. Jus Asam Boi & Limau Kasturi
 6. Jus Mata Kucing
 7. Jus Air Jagung
 8. Jus Nenas Madu
 9. Jus Nenas Madu Milky
 10. Jus Buah Naga (Dragon Fruit)
 11. Air MILO
 12. Air Laici Susu
 13. Air Blue Hawaian Lemonade
 14. Air Teh Bunga
 15. Air Kelapa Muda
 16. Air Sirap Bandung Cincau
 17. Air Barli
 18. Air Cincau
 19. Jus Ciku
 20. Jus Epal Asam Boi
 21. Jus Kiwi
 22. Jus Sunquick Rose
 23. Jus Jambu Batu
 24. Air Sirap Katering
 25. Air Keladi

BONUS HEBAT MENANTI

Jika anda dapatkan ebook Panduan Bisnes Air Balang ini sekarang! Ada bonus akan diberikan kepada anda  iaitu 1 buah lagi ebook sebagai bonus yang berjudul “Bisnes Air Katering!”.

Dah alang-alang berniaga air di pasar ramadhan dan tepi jalan. Kenapa tak kembangkan bisnes kita kepada bisnes katering air balang pula? Barang semua dah ada! Cuma perlu adjust sedikit penampilan dan resepi air balang anda, maka anda dah boleh ambil tempahan untuk menyediakan katering air balang di majlis-majlis yang diadakan seperti majlis rumah terbuka, majlis sukaneka, majlis perkahwinan, majlis kenduri dan sebagainya.

Jana Pendapatan RM7K Sebulan Hanya Dengan Jual Air Balang

DAPATKAN PANDUAN BISNES AIR BALANG SEKARANG

Nilai maklumat yang terkandung di dalam ebook ini adalah sangat bernilai dan tidak murah! Ianya adalah hasil daripada pengalaman sebenar penulis berniaga di bazar ramadhan yang mana telah terbukti berjaya memberikan hasil lumayan di dalam perniagaan beliau dan juga perniagaan orang lain yang membaca ebook ini!

Jana Pendapatan RM7K Sebulan Hanya Dengan Jual Air Balang

Harga untuk ebook ini adalah RM250.00. Tetapi kini anda boleh dapatkan harga promosi iaitu serendah RM80 SAHAJA!

Jika anda sudah bersedia, klik butang di bawah untuk dapatkan ebook dengan harga ini!

KLIK UNTUK ORDER PANDUAN BISNES AIR BALANG

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma