axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

[Terkini] SPA8 Akan Digantikan Dengan SPA9 Sepenuhnya Untuk Permohonan Kerja Perkhidmatan Awam

Hebahan penting kepada pemohon pekerjaan di bawah bidang kuasa Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia! Pemohon kerja sila ambil perhatian dengan perubahan dalam sistem permohonan kerja Perkhidmatan Awam ini.

Dimaklumkan bahawa penutupan Borang SPA8i bagi kerja-kerja menaik taraf ke sistem baharu iaitu Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9) sedang dilaksanakan hingga tarikh yang ditetapkan.

Setelah kerja menaik taraf selesai, permohonan kerja dalam Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia tidak lagi akan menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan Dalam Perkhidmatan Awam (SPA8i).

SPA8 AKAN DIGANTIKAN DENGAN SPA9

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) akan menggunakan Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9) sepenuhnya menggantikan Borang Pendaftaran Pekerjaan Dalam Perkhidmatan Awam (SPA8i) mulai 28 September 2020.

SISTEM PENDAFTARAN PEKERJAAN SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM MALAYSIA (SPA9)

Pemohon sedia ada di bawah SPA8i yang akaun pendaftaran masih belum tamat tempoh tidak perlu mendaftar semula di SPA9 kecuali untuk menyemak status permohonan atau memohon jawatan baru. Pemohon boleh merujuk kepada panduan pendaftaran SPA9 di Portal SPA untuk memohon jawatan.

Pendaftaran SPA9 untuk permohonan kerja boleh dilakukan di pautan berikut mulai 28 September 2020:

PENDAFTARAN SPA9 UNTUK PERMOHONAN KERJA

Sekiranya anda sudah membuat pendaftaran permohonan kerja melalui sistem SPA8i, anda tidak perlu membuat sebarang pendaftaran baru untuk sistem baru, SPA9. Anda boleh gunakan SPA9 untuk semak status permohonan terkini dan buat permohonan baru.

Bagi pemohon yang ingin memohon kerja dalam Suruhanjaya Perkhidmatan Malaysia (SPA) tetapi masih belum membuat pendaftaran di SPA8i, anda perlu membuat pendaftaran baru melalui SPA9 yang akan dibuka nanti. Sebarang hebahan terbaru mengenai permohonan kerja di SPA9 akan dikemaskini dari masa ke semasa.

Semoga fungsi sistem permohonan kerja Perkhidmatan Awam yang dinaik taraf ini adalah lebih bagus daripada sistem terdahulu bagi memudahkan urusan pemohon kerja. [ Terkini ] SPA8 Akan Digantikan Dengan SPA9 Sepenuhnya Untuk Permohonan Kerja Perkhidmatan Awam

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma