axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Anda Pernah Dapat BRIM Tetapi Tak Terima BSH & Tiada Rekod Dengan LHDN. Bagaimana Nak Mohon Bantuan PRIHATIN?

Pasti ramai di antara kita yang masih keliru dengan sistem pendaftaran untuk Bantuan Prihatin Nasional bukan? Pelbagai persoalan yang bermain di minda kerana lain orang, lain rekod bantuannya.

Seperti yang kita tahu, jika seseorang itu pernah menerima Bantuan Sara Hidup (BSH), mereka tidak perlu membuat apa-apa permohonan lagi untuk Bantuan Prihatin. Mereka hanya perlu tunggu bantuan masuk ke bank yang didaftarkan dengan BSH sahaja.

Jika nama anda ada rekod dalam LHDN pula, anda juga tidak perlu lagi membuat permohonan baru. Anda hanya perlu semak kelayakan sahaja mulai 1 April.

Jadi perkongsian kali ini adalah bagi menjawab soalan untuk anda yang pernah menerima BRIM tetapi tidak pernah menerima BSH dan tiada rekod dengan LHDN.

Jika dalam situasi sebegini? Perlu ke anda membuat permohonan baru? Macam mana nak mohon Bantuan Prihatin?

Ikuti perkongsian di bawah untuk ketahui jawapannya.

PERNAH TERIMA BRIM? TIDAK PERNAH TERIMA BSH? TIADA REKOD LHDN?

Mungkin ramai di antara kita berada dalam situasi ini dan masih keliru dengan status pendaftaran kita. Jadi persoalan ini telah dijawab oleh Siti, Pegawai Khidmat Pelanggan MyGCC ( Malaysia Government Call Centre).

Pernah Dapat BRIM Tetapi Tak Terima BSH & Tiada Rekod Dengan LHDN. Bagaimana Nak Mohon Bantuan PRIHATIN?

Menurut jawapan Siti, bagi yang menghadapi situasi ini, anda perlu masuk ke laman web bsh.hasil.gov.my. Kemudian anda perlu cuba untuk log masuk dengan masukkan nombor kad pengenalan. Jika keluar notis ” ID pengenalan belum didaftarkan. Sila Ke Halaman Daftar Akaun Untuk Mendaftar”, anda perlu membuat permohonan baru mulai 1 April 2020.

Baca: 2 Link Alternatif LHDN Untuk Bantuan PRIHATIN

Ini bermakna anda perlu buat semakan terlebih dahulu melalui nombor kad pengenalan anda. Jika nombor kad pengenalan anda sudah didaftarkan dan permohonan anda dinyatakan LULUS, anda tidak perlu lagi membuat permohonan baru.

Manakala jika anda masukkan nombor kad pengenalan dan dinyatakan bahawa anda masih belum mendaftar, anda diminta untuk membuat permohonan baru untuk membolehkan anda memohon Bantuan Prihatin.

Jika anda sudah berdaftar dengan BRIM tidak bermakna nama anda juga sudah berdaftar dengan BSH kerana dua bantuan itu adalah berbeza. Semoga perkongsian ini dapat memberi keterangan yang jelas buat anda yang masih keliru. Ingat, permohonan baru dan semakan status adalah bermula pada 1 APRIL 2020 di laman bsh.hasil.gov.my.

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.
https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma