axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Cara Menduduki Semula Peperiksaan SPM Ulangan Semua Subjek

Pernahkah anda terfikir untuk mengulang semula peperiksaan SPM kerana pelbagai sebab?. Anda berminat untuk melanjutkan pengajian dalam bidang tertentu tetapi tidak mengambil subjek wajib bidang tersebut atau gagal subjek berkenaan?.

Sekiranya mengulang semula SPM, bolehkah anda mengambil semula satu subjek sahaja yang gagal atau bolehkah anda mengambil satu subjek yang tidak pernah diambil ketika SPM dulu?.

Kebiasaannya, calon akan menduduki semula peperiksaan SPM kerana gagal dalam subjek wajib lulus iaitu Bahasa Melayu dan juga Sejarah. Ada juga calon yang menduduki pperiksaan SPM Ulangan untuk membaiki keputusan SPM mereka sebelum ini yang kuran memberangsangkan.

Sekiranya anda berhasrat untuk menduduki peperiksaan SPM Ulangan, bolehlah berbuat demikian dengan segera. Kami akan kongsikan kepada anda Langkah-langkah Permohonan Mengambil SPM Ulangan Bagi Semua Subjek. Anda hanya perlu mengikut langkah-langkah ini.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN MENDUDUKI SPM ULANGAN

Untuk makluman anda, permohonan untuk menduduki SPM Ulangan ini telah dibuka pada 1 Mac 2019 yang lalu. SPM Ulangan ini terdapat dua fasa iaitu fasa Jun dan juga fasa November. Namun, anda perlu mendaftar sekarang untuk menduduki SPM Ulangan sama ada fasa Jun ataupun fasa November. Berikut adalah tarikh akhir permohonan.

  • Tarikh Akhir Permohonan: 31 Mac 2019

LANGKAH-LANGKAH PERMOHONAN MENGAMBIL PEPERIKSAAN SPM ULANGAN BAGI SEMUA SUBJEK

Di bawah, kami kongsikan langkah-langkah untuk anda lakukan satu per satu bagi memohon mengambil peperiksaan SPM Ulangan bagi semua subjek. Langkah-langkah tersebut adalah seperti berikut:

1.) Pastikan anda mengenalpasti subjek yang ingin diulang, fikirkan keperluan untuk mengulang dan tentukan gred yang ingin diperolehi 

2.) Sila semak caj yang dikenakan untuk setiap subjek. Caj yuran untuk SEMUA SUBJEK adalah RM20.00 KECUALI Bahasa Inggeris RM20.50. Klik link di bawah untuk membuat semakan lengkap harga setiap subjek untuk SPM ulangan bulan Jun dan November. 

3.) Sila semak tarikh peperiksaan bagi setiap subjek yang anda ambil dalam peperiksaan SPM Ulangan. SPM Ulangan diadakan 2 kali setahun, iaitu pada bulan JUN dan November. Bulan Jun hanya beberapa subjek sahaja dijalankan peperiksaan (Bahasa Melayu, Matematik & Sejarah SAHAJA) manakala bulan November untuk semua subjek. Sila klik link berikut untuk mendapatkan panduan permohonan dan subjek peperiksaan ulangan bagi SPM Ulangan untuk kedua-dua fasa.

4.) Seterusnya, dapatkan borang permohonan di Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) atau Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) terdekat. Borang ini juga boleh didapati secara online. Untuk mendapatkan borang permohonan secara online bagi peperiksaan ulangan untuk kedua-dua bulan, sila klik link dibawah :

5.) Isi borang selengkapnya, sediakan wang secukupnya dan hantar permohonan terus ke Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) atau Jabatan pendidikan Negeri (JPN) yang terdekat. Semasa menghantar permohonan, anda boleh memohon pertimbangan kepada pegawai bertugas untuk menduduki peperiksaan di pusat peperiksaan yang terdekat dengan rumah masing-masing.

6.) Sebaik selesai membuat pendaftaran, anda diwajibkan juga untuk mengisi permohonan online. Permohonan online WAJIB dibuat walaupun anda telah mengemukakan permohonan manual di PPD atau JPN. Sekiranya anda tidak mengisi permohonan online, secara automatik anda dikira TIDAK MENDAFTAR. Sila klik link di bawah untuk mendaftar secara online.

Diharapkan semoga perkongsian artikel ini memberi manfaat buat anda. Pastikan anda membuat yang terbaik dalam peperiksaan SPM Ulangan ini. Kami mendoakan kejayaan anda semua!

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma