axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Peluang Kerjaya di UTHM: Jawatan Kosong Pembantu Sambilan Kontrak

Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) adalah sebuah institusi pendidikan tinggi yang terletak di Batu Pahat, Johor, Malaysia. UTHM terkenal dengan program pendidikan teknik dan vokasional (TVET), kejuruteraan teknologi, kejuruteraan elektrik dan elektronik, kejuruteraan awam dan alam bina, kejuruteraan mekanikal dan pembuatan, pengurusan teknologi, perniagaan dan keusahawanan, sains komputer dan teknologi maklumat, serta sains gunaan.

Pada tahun 2024, Pusat Pembelajaran Berterusan dan APEL (PPBA) UTHM membuka peluang kepada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong sebagai Pembantu Sambilan Kontrak.

Syarat Permohonan

Syarat Keterangan
Warganegara Malaysia
Umur Tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan
Kelulusan SPM atau STPM atau Diploma yang diiktiraf setara dengannya

Kriteria Pemohon

Pemohon mestilah mempunyai kemahiran dan kebolehan seperti berikut:

  • Berkemahiran dalam penyuntingan kandungan digital
  • Mahir dalam menggunakan platform digital
  • Boleh bekerja secara individu dan berkumpulan
  • Pengalaman dan kemahiran dalam bidang pereka grafik adalah diutamakan
  • Boleh bertutur dan menulis dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris

Cara Memohon

Calon yang berminat boleh menghantar borang permohonan dan resume ke ppba@uthm.edu.my. Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan Ijazah / Diploma / Sijil (yang berkaitan dengan jawatan yang dipohon), transkrip semua semester termasuk pencapaian CGPA atau salinan keputusan akhir bagi kelayakan yang disyaratkan (jawatan berkaitan). Salinan tersebut mestilah disahkan oleh Pegawai Pengurusan dan Profesional, Penghulu, Penggawa atau Pengerusi JKKK.

Permohonan yang tidak lengkap atau tidak memenuhi syarat, tidak akan diterima. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dihubungi untuk sesi temu duga.

Untuk muat turun borang permohonan, sila klik sini.

Tarikh tutup iklan : 16 Mei 2024 (Khamis)

Jangan lepaskan peluang ini untuk menjadi sebahagian daripada komuniti UTHM. Kami menanti permohonan anda!

UTHM juga menyediakan peluang pekerjaan lain melalui pusat kerjaya mereka yang dikenali sebagai Job Centre@UTHM. Pusat ini berfungsi sebagai pusat mencari pekerjaan secara efektif dalam bidang pengajian anda. Selain itu, UTHM juga menawarkan peluang latihan industri untuk pelajar tahun akhir yang bersedia untuk berhubung dengan pihak industri dan meningkatkan kebolehan pekerjaan mereka.

Untuk maklumat lanjut tentang peluang kerjaya di UTHM, anda boleh merujuk kepada laman web Job Centre@UTHM atau laman web rasmi UTHM. Kami menanti permohonan anda dan berharap dapat bekerjasama dengan anda di masa hadapan!

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma