Pakej Keluarga Malaysia KTMB: Tawaran Diskaun 25% Tiket ETS & KTM Intercity Seluruh Negara

 

Berita baik buat rakyat Malaysia! Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) memperkenalkan diskaun Pakej Keluarga Malaysia melalui perkhidmatan tren elektrik (ETS) dan KTM Intercity kepada semua warganegara Malaysia bermula 14 Februari 2022. Apa yang lebih menarik adalah tawaran diskaun melalui pakej ini adalah sah sehingga hujung tahun!

Sebagai menyahut seruan kerajaan bagi membantu memulihkan ekonomi negara, KTMB akan terus optimis dalam memastikan perkhidmatan tren kekal menjadi pilihan utama, melalui promosi yang dirangka khas untuk Keluarga Malaysia.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut Pakej Keluarga Malaysia KTMB serta cara dapatkan diskaun melalui Pakej Keluarga Malaysia KTMB.

KADAR DISKAUN PAKEJ KELUARGA MALAYSIA KTMB

Pakej Keluarga Malaysia KTMB ini adalah inisiatif baharu KTMB bagi memberi diskaun tambang perjalanan berkumpulan sebanyak:

  • Diskaun 25%

TEMPOH TAWARAN DISKAUN PAKEJ KELUARGA MALAYSIA KTMB

Tawaran diskaun yang dinyatakan adalah bagi perjalanan sepanjang tempoh berikut:

  • 14 Februari 2022 hingga 31 Disember 2022

PEMBELIAN DENGAN DISKAUN 25%

Pakej Keluarga Malaysia KTMB boleh dibeli sepanjang tempoh dinyatakan bagi perjalanan:

  • Minima empat (4) tiket dalam satu transaksi pembelian (dewasa atau kanak-kanak)
  • Pembelian tiket semua perkhidmatan ETS, Ekspres Rakyat Timuran dan Ekspres Selatan

Untuk mendapatkan tawaran diskaun 25% melalui Pakej Keluarga Malaysia, anda boleh buat pembelian menggunakan kod promo disediakan berikut:

  • Kod Promo: KMKTMB2

CARA BELI TIKET SECARA ONLINE & APLIKASI KITS

Para pengguna disarankan membuat pembelian tiket melalui salah satu kaedah berikut:

Untuk pembelian secara online atau melalui aplikasi, kaedahnya sama sahaja. Anda hanya perlu pilih tarikh, masa dan masukkan kod promo sebelum buat pembayaran.

Melalui pakej ini, KTMB mensasarkan peningkatan jualan tiket terutamanya musim cuti sekolah pada bulan Mac dan sambutan Aidilfitri pada bulan Mei nanti. Saranan kepada seluruh Keluarga Malaysia jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan promosi ini dan rancanglah perjalanan anda!

KTMB terus komited dalam usaha memastikan semua penumpang mematuhi SOP dan pengguna juga perlu memberi kerjasama dalam mematuhi SOP yang ditetapkan untuk kesejahteraan bersama.

Sekiranya anda ada pertanyaan, anda boleh hubungi Pusat Panggilan KTMB di talian 03 2267 1200 atau layari saluran media baharu rasmi KTMB.

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma