Pahang Career Fair 1.0: Daftar Temu Duga Terbuka PERKESO Pahang

Berita baik buat pencari kerja dan graduan di Pahang! Pelbagai peluang pekerjaan menanti anda di Pahang Career Fair 1.0 tahun 2021 Anjuran PERKESO Pahang di bawah Kementerian Sumber Manusia. Pahang Career Fair 1.0 akan melibatkan pelbagai syarikat terkemuka dengan tawaran pelbagai jenis jawatan sesuai dengan kelayakan pencari kerja.

Karnival pekerjaan akan berlangsung pada 8 April 2021 bertempat di satu lokasi yang telah ditetapkan. Pendaftaran bagi menyertai temuduga kini dibuka kepada semua peserta yang berminat.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut pendaftaran temuduga terbuka Pahang Career Fair 1.0 supaya tidak lepaskan peluang kerjaya ini..

MAKLUMAT KARNIVAL

  • Nama program: Pahang Career Fair 1.0
  • Anjuran: PERKESO Pahang
  • Tarikh: 8 April 2021 (Khamis)
  • Masa: 9.00 pagi hingga 3.00 petang
  • Lokasi:  University College of Yayasan Pahang

Pahang Career Fair 1.0 akan melibatkan pelbagai majikan seperti berikut:

Pahang Career Fair 1.0: Daftar Temu Duga Terbuka PERKESO Pahang

SENARAI JAWATAN

Berikut adalah senarai jawatan yang ditawarkan di temuduga terbuka Pahang Career Fair 1.0:

Pahang Career Fair 1.0: Daftar Temu Duga Terbuka PERKESO Pahang Pahang Career Fair 1.0: Daftar Temu Duga Terbuka PERKESO Pahang Pahang Career Fair 1.0: Daftar Temu Duga Terbuka PERKESO Pahang Pahang Career Fair 1.0: Daftar Temu Duga Terbuka PERKESO Pahang Pahang Career Fair 1.0: Daftar Temu Duga Terbuka PERKESO Pahang

CARA MEMOHON

Sekiranya anda berminat untuk hadir ke temuduga kerja Pahang Career Fair 1.0 dan dapatkan kerja melalui karnival kerjaya tersebut, anda boleh buat pendaftaran kehadiran secara online di pautan berikut:

Calon yang berminat perlu layari www.myfuturejobs.gov.my untuk maklumat lebih lanjut mengenai jawatan kosong serta membuat permohonan pekerjaan. Untuk maklumat lanjut berkenaan Pahang Career Fair 1.0, anda boleh hubungi:

  • En. Farhan: 019 2566169
  • En. Khairul: 011 25676647
Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma