Mini Karnival Penjanakerjaya Belia 2021 PERKESO Kedah. Daftar Sekarang

PERKESO Negeri Kedah membuka peluang kerjaya untuk pencari kerja dari golongan belia dan graduan di Kedah melalui penganjuran Mini Karnival PenjanaKerjaya Belia PERKESO Negeri Kedah 2021. Mini Karnival Kerjaya ini akan melibatkan pelbagai syarikat terkemuka dengan tawaran pelbagai jenis jawatan sesuai dengan kelayakan belia.

Karnival pekerjaan akan berlangsung pada 22 April 2021 bertempat di satu lokasi yang telah ditetapkan. Pencari kerja di Kedah yang berminat untuk hadir ke karnival kerjaya boleh buat pendaftaran terlebih dahulu.Pendaftaran bagi menyertai temuduga kini dibuka kepada semua peserta yang berminat.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut pendaftaran temuduga Mini Karnival PenjanaKerjaya Belia Kedah 2021 supaya tidak lepaskan peluang kerjaya ini.

MAKLUMAT KARNIVAL

  • Nama program: Mini Karnival PenjanaKerjaya Belia PERKESO Kedah 2021
  • Anjuran: PERKESO Negeri Kedah
  • Tarikh: 22 April 2021
  • Lokasi:  Wisma PERKESO Negeri Kedah

SENARAI MAJIKAN TERLIBAT

Berikut adalah senarai majikan terlibat dengan karnival kerjaya yang dianjurkan:

Mini Karnival Penjanakerjaya Belia 2021 PERKESO Kedah. Daftar Sekarang

SENARAI JAWATAN DITAWARKAN

Mini Karnival Penjanakerjaya Belia 2021 PERKESO Kedah. Daftar Sekarang Mini Karnival Penjanakerjaya Belia 2021 PERKESO Kedah. Daftar Sekarang Mini Karnival Penjanakerjaya Belia 2021 PERKESO Kedah. Daftar Sekarang Mini Karnival Penjanakerjaya Belia 2021 PERKESO Kedah. Daftar Sekarang Mini Karnival Penjanakerjaya Belia 2021 PERKESO Kedah. Daftar Sekarang

CARA DAFTAR

Sekiranya anda berminat dengan jawatan ditawarkan di atas dan ingin hadir ke karnival kerjaya seperti yang dijadualkan, pastikan anda buat pendaftaran awal secara online terlebih dahulu. Pendaftaran online boleh dibuat di pautan berikut:

Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi pegawai bertugas di salah satu talian berikut:

  • Encik Khairul – 019 2562101
  • Puan Malar – 014 9022087

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma