Ramai Ingat Cuti Biasa, Rupanya Ini Sebab Sebenar Hari Pekerja Disambut (Sejarah & Hak Yang Ramai Tak Tahu) •Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) 2026 – Gaji Hingga RM15,360, Mohon Sebelum 11 Mei •“Bila Boleh Mula Kerja?” – Jawapan Ini Buat Ramai Calon Terus Lulus Temuduga (Ramai Masih Salah Jawab!) •“Saya Guna TikTok Je…” – Jawapan Ini Buat Ramai Calon Gagal Temuduga (Ini Cara Betul Jawab Soalan Media Sosial) •CV Biasa-Biasa Tak Akan Lulus, Ini Format CV 2026 Yang Majikan Mahu • Ramai Ingat Cuti Biasa, Rupanya Ini Sebab Sebenar Hari Pekerja Disambut (Sejarah & Hak Yang Ramai Tak Tahu) •Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) 2026 – Gaji Hingga RM15,360, Mohon Sebelum 11 Mei •“Bila Boleh Mula Kerja?” – Jawapan Ini Buat Ramai Calon Terus Lulus Temuduga (Ramai Masih Salah Jawab!) •“Saya Guna TikTok Je…” – Jawapan Ini Buat Ramai Calon Gagal Temuduga (Ini Cara Betul Jawab Soalan Media Sosial) •CV Biasa-Biasa Tak Akan Lulus, Ini Format CV 2026 Yang Majikan Mahu •

Daftar Mini Karnival Kerjaya Jamin Kerja. Lebih 250 Jawatan Kosong Menanti Anda

Oleh Cikgu Shaari • April 8, 2022 • 2 min baca

Daftar Mini Karnival Kerjaya Jamin Kerja. Lebih 250 Jawatan Kosong Menanti Anda
Visual Archive // 2022
Kongsi: Telegram Facebook X / Twitter

Panggilan buat graduan atau pencari kerja yang masih menganggur di seluruh negara! PERKESO dan Invest KL akan mengadakan temuduga terbuka secara fizikal bagi membantu graduan dan pencari kerja mendapatkan peluang pekerjaan dan mengisi pelbagai kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh pelbagai majikan.

Pencari kerja yang berminat nak ikuti Mini Karnival Kerjaya Jamin Kerja ini boleh buat pendaftaran sebelum tarikh temuduga. Pelbagai peluang pekerjaan ditawarkan oleh pelbagai majikan syarikat terkemuka.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut kerja yang ditawarkan dan cara buat pra-pendaftaran

MAKLUMAT PROGRAM

  • Nama program: Mini Karnival Kerjaya Jamin Kerja
  • Anjuran: PERKESO Dan Inverst KL
  • Tarikh: 14 April 2022
  • Masa: 9 pagi hingga 5 petang
  • Lokasi: Dewan Kenanga, Tingkat 18, Wisma PERKESO Kuala Lumpur

SENARAI MAJIKAN

Pelbagai jawatan kosong ditawarkan dengan penglibatan 7 majikan daripada kalangan Multinational Corporation (MNC) menerusi karnival ini!

SENARAI MAJIKAN TERLIBAT AKAN DIKEMASKINI

CARA DAFTAR

Sekiranya anda berminat untuk sertai, pastikan anda buat pendaftaran sebelum hari temuduga, iaitu 14 April 2022.  Pencari kerja  yang berminat untuk sertai karnival kerjaya tersebut boleh buat pendaftaran secara online melalui pautan yang disediakan di bawah:

Borang Pra-Pendaftaran ini adalah bertujuan untuk merekod maklumat calon yang ingin sertai temuduga terbuka ini. Pastikan anda buat pendaftaran untuk urusan yang lebih mudah pada hari temuduga.

Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi:

  • Nazirah: 019 610 1243
  • Elis: 019 609 7458

SENARAI JAWATAN DITAWARKAN

 

Lebih daripada 250 kekosongan jawatan dalam pelbagai bidang menanti anda!

SENARAI JAWATAN DITAWARKAN AKAN DIKEMASKINI

Penulis

Cikgu Shaari

Terokai Lagi —

Jangan tunggu. Masa tidak menunggu sesiapa.

Jangan Jadi
Biasa.