axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Senarai Kawasan Yang Layak Mendapat Pengecualian 100% Bayaran Bil Air Januari 2022

Sebelum ini Air Selangor telah mengumumkan pengecualian bayaran bil bulan Januari 2022 bagi para pelanggan yang terkesan insiden banjir di Negeri Selangor dan Kuala Lumpur. Pengecualian bayaran bil air ini merupakan sebahagian daripada Program Bantuan Selangor Bangkit (BSB) yang telah diumumkan oleh Kerajaan Negeri Selangor.

Air Selangor turut memanjangkan pengecualian bayaran bil air in kepada para pelanggan dengan akaun Domestik yang terkesan di Kuala Lumpur bagi membantu meringankan beban rakyat yang terkesan.

Penduduk di Selangor dan Kuala Lumpur yang terkesan akibat banjir dah boleh semak senarai kawasan yang layak mendapat pengecualian seperti yang dinyatakan oleh Air Selangor di perkongsian bawah.

TEMPOH PENGECUALIAN

Para pelanggan di kawasan-kawasan yang terjejas akibat banjir akan menerima pengecualian bayaran bil air bagi tempoh:

  • 1 bulan secara AUTOMATIK

Pengguna yang layak ini tidak perlu mengisi atau menghantar sebarang borang kepada Air Selangor bagi melayakkan diri mendapat pengecualian ini.

Sepanjang tempoh pengecualian bayaran ini, bil air bulanan akan terus dikeluarkan oleh Air Selangor. Namun begitu, para pelanggan yang layak menerima pengecualian bayaran bil air tidak perlu membuat sebarang bayaran bagi tempoh yang telah dinyatakan.

SENARAI KAWASAN YANG LAYAK DAPAT PENGECUALIAN

Berikut adalah senarai kawasan di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur yang layak mendapat pengecualian bayaran bil air selama 1 bulan:

Air Selangor memahami kesulitan yang dialami oleh para pelanggan yang terkesan dengan insiden banjir dan berharap agar bantuan ini akan sedikit sebanyak meringankan beban mereka.

Untuk maklumat lanjut, para pengguna boleh menghubungi Pusat Perhubungan Air Selangor di talian 15300 atau merujuk kesemua saliran komunikasi rasmi Air Selangor seperti aplikasi Sir Selangor, Facebook, Instagram dan Twitter.

Sebarang pertanyaan dan aduan juga boleh diajukan di Help Centre yang boleh didapati di www.airselangor.com dan aplikasi Air Selangor.

Sumber

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma