Daftar Temuduga Terbuka Karnival KerjayaGig 2022 Untuk Pencari Kerja Pelbagai Kelayakan

Sistem Insurans Pekerjaan (SIP) mula dilaksanakan pada Januari 2018 sebagai satu jaringan keselamatan sosial yang bertujuan membantu golongan pekerja yang kehilangan pekerjaan untuk mendapatkan bantuan kewangan dan mencari pekerjaan baru.

Sehubungan itu PERKESO melalui Bahagian Perkhidmatan Pekerjaan akan mengadakan satu Temuduga Terbuka bagi membuka peluang pekerjaan yang ditawarkan kepada Orang Berinsurans serta pencari kerja untuk hadir memohon pelbagai jawatan yang ditawarkan.

Bagi yang berminat, anda boleh dapatkan maklumat lanjut program yang akan dilaksanakan dan semak senarai jawatan ditawarkan di perkongsian bawah. Pastikan anda buat pendaftaran sebelum hadir ya!

MAKLUMAT PROGRAM

  • Nama Program: Mini Karnival KerjayaGig 2022
  • Tarikh: 20 Januari 2022
  • Masa: 9 pagi – 5 petang
  • Tempat: Tingkat 18, Dewan Kenanga, Wisma Perkeso Kuala Lumpur (Jalan Tun Razak)

SENARAI MAJIKAN

Berikut adalah majikan yang terlibat menawarkan jawatan kosong melalui mini Karnival KerjayaGig 2022 yang akan berlangsung nanti:

CARA DAFTAR

Sekiranya anda berminat untuk sertai karnival yang akan berlangsung pada 20 Januari 2022 dan memerlukan pekerjaan yang ditawarkan, anda boleh buat pendaftaran bagi menyertai Mini Karnival KerjayaGig 2022.

Pra-Pendaftaran boleh dibuat melalui pautan berikut:

Untuk mengetahui penerangan tugasan, calon boleh terus ke PAUTAN INI. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi atau WhatsApp En. Azrai di talian 019 607 6204 atau emel ke alamat azraifitri.aziz@perkeso.gov.my.

SENARAI JAWATAN

Anda boleh semak senarai jawatan yang ditawarkan melalui program ini di bawah:

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma