Tawaran Graduate Trainee Program Di Intel Terbuka Buat Graduan

Intel Corporation, sebuah perbadanan multinasional yang berpusat di Amerika Syarikat dan terkenal dengan rancangan dan penghasilan mikropemproses dan mengkhususkan dalam litar bersepadu mempelawa graduan yang berminat dan berkelayakan mengikuti Graduate Trainee Program yang ditawarkan.

Jangan lepaskan peluang ini, pelbagai pengalaman menarik  menanti anda melalui program ini. Graduan juga akan memperoleh pelbagai kemahiran baru dalam bekerja yang dapat dimanfaatkan pada masa hadapan.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut program ditawarkan dan cara memohon.

GRADUATE TRAINEE (GT) PROGRAM

Design & Development Engineering

Intel’s GT memainkan peranan penting dalam reka bentuk dan pusat pembangunan kami. Kami tidak melihat anda sebagai pelajar, tetapi sebagai sebahagian daripada pasukan kami. Anda akan terlibat dalam reka bentuk, pengesahan dan penyatuan harta intelek generasi berikutnya (IP) dan antara muka untuk pelbagai peranti pengkomputeran.

Anda akan bekerja dalam persekitaran yang mencabar, lancar dan dinamik dengan pasukan jurutera yang pelbagai yang menyampaikan logik reka bentuk digital yang disesuaikan dan dioptimumkan. Aktiviti seharian anda biasanya melibatkan kerjasama erat dengan jurutera yang memberikan penyelesaian teknikal yang merangkumi sebahagian besar aliran ASIC.

Program GT kami memenuhi keperluan terbaik untuk pelajar yang mempunyai cita-cita untuk menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik melalui teknologi, sentiasa mencabar apa yang mungkin. Anda mesti mempunyai sikap yang baik untuk membesar dan mengembangkan diri sebagai individu dan pekerja

Syarat Kelayakan

Permohonan adalah terbuka kepada graduan yang memenuhi syarat kelayakan berikut:

  • Engineering Graduates, Electrical & Electronics, Computer Engineering, Software Engineering, Microelectronics, Electronics & Communication, Mechatronics, Computer Science
  • CGPA 3.0 dan ke atas
  • Penempatan di Penang atau Kulim

Intel Malaysia Design And Development

Pusat Reka Bentuk Malaysia (MDD) bersama-sama dengan kumpulan penyelesaian boleh diprogramkan yang membentuk rumah kuasa reka bentuk Intel Malaysia. PSG adalah pusat reka bentuk terbaru Intel Malaysia dan terutamanya menumpukan pada penyelesaian yang dapat diprogramkan, memberikan produk dan penyelesaian bersepadu dan canggih yang sangat disesuaikan untuk memenuhi keperluan pasaran yang sentiasa berkembang.

CARA MOHON

Graduan yang berminat dengan program ditawarkan dan berkelayakan boleh buat permohonan sekarang secara online melalui pautan berikut:

Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang ditawarkan, anda boleh terus ke laman web https://jobs.intel.com atau email ke alamat malaysia.staffing@intel.com untuk sebarang pertanyaan.

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma