Senarai Semak Dokumen & Contoh “Partition” Untuk Letak Dalam Fail Temuduga SPP

Proses temu duga adalah salah satu proses yang paling dirisaukan oleh setiap calon sebelum pengambilan bekerja. Seperti yang kita tahu, majikan tidak kira dalam sektor Kerajaan atau Swasta hanya mengambil calon yang berkelayakan sahaja untuk bekerja. Dari temuduga lah calon akan dinilai.

Tidak susah sebenarnya nak pastikan kita jadi calon yang terbaik, persediaan yang rapi mestilah dilakukan. Dalam temu duga, calon diminta untuk bawa dokumen dan beberapa sijil penting untuk diberi kepada penemuduga. Susunan dokumen dan jenis fail yang digunakan adalah penting bagi memudahkan urusan penemuduga buat semakan.

Rujuk: Susunan Dokumen & Sijil Untuk Temuduga SPP. Panduan Berguna Buat Calon

Bagi calon yang akan menghadiri temuduga Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran(SPP), anda boleh rujuk contoh “partition” yang boleh dimasukkan dalam fail temuduga nanti di perkongsian bawah.

CONTOH SENARAI SEMAK DOKUMEN TEMUDUGA SPP

Calon diingatkan untuk menyemak dan menyusun dokumen temuduga berdasarkan senarai turutan dalam senarai semak yang disediakan. Kegagalan mengemukakan dokumen yang dinyatakan boleh menyebabkan tuan/puan tidak akan ditemuduga.

Berikut adalah contoh senarai semak dokumen temuduga bagi permohonan jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan sebelum ini:

CONTOH ‘”PARTITION” UNTUK FAIL TEMUDUGA SPP

Seorang pengguna facebook telah kongsikan contoh “partition” yang anda boleh jadikan rujukan untuk masukkan dalam fail temuduga jawatan SPP. Berikut adalah contoh “partition” atau pembahagian dalam fail yang boleh anda jadikan rujukan:

Semoga perkongsian ini sedikit sebanyak dapat membantu calon membuat persediaan untuk temuduga nanti. Jadikan rujukan yang dikongsikan untuk anda jadi calon yang terbaik nanti!

Sumber

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma