axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Cara Mudah Hilangkan Bau Lipas Di Dapur & Almari. Guna Satu Bahan Sahaja

Kawasan yang lembab dan panas seperti Malaysia menyebabkan munculnya pelbagai serangga termasuk lipas. Salah satu perkara yang tak seronok apabila masuk dapur adalah bau lipas. Ada juga rumah yang banyak lipas sehinggakan lipas membiak dalam almari baju. Buka almari saja bau lipas. Malunya jika saudara-mara masuk dapur kita dan bau lipas.

Bukan senang nak hapuskan semua lipas di rumah bagi mengelakkan bau lipas yang berpanjangan. Maklumlah, bila nampak kita saja lipas itu lari seperti lipas kudung. Jadi penyelesaiannya adalah hanya dengan menghilangkan baunya dan kekalkan kesegaran rumah.

Bagaimana nak hilangkan bau lipas di dapur dan almari? Ikuti perkongsian ini untuk dapatkan jawapannya.

CARA HILANGKAN BAU LIPAS

Petuanya mudah sahaja, anda hanya perlu menggunakan sebuku sabun wangi.

Cara Mudah Hilangkan Bau Lipas Di Dapur & Almari. Guna 1 Bahan Sahaja

1. Dapatkan Sebuku Sabun Wangi.

Gunakan sabun yang menggunakan pewangi yang sesuai seperti lemon atau serai wangi. Elakkan sabun antibacterial atau berubat memandangkan baunya mirip bau ubat dan sabun. Kalau letak ubat gegat untuk halau lipas, bau tak berapa nak sedap. Bau lipas sangat kuat kadang-kadang lipas sudah tiada, bau lipas yang kuat itu masih melekat dalam almari baju.

2. Potong Kepada Kiub Kecil

Potong sabun tadi kepada kiub kecil bersaiz lebih kurang 2cm x 2cm untuk penggunaan yang lebih banyak. Anda hanya perlu letakkan satu kiub kecil yang dipotong di satu kawasan yang berbau lipas.

3. Letak Kiub Sabun Di Kawasan Berbau

Letakkan kiub kecil tadi di kawasan yang dikehendaki dan berbau lipas seperi setiap sudut dalam kabinet dapur dan dalam almari baju.

Siap! Bau lipas sudah hilang. Malah dapat mengelakkan lipas dari berkeliaran di dalam kabinet dan almari baju. Tips ini boleh juga digunakan untuk rak kasut yang bertutup juga kerana lipas sukakan kawasan yang lembab.

Semoga perkongsian ini bermanfaat dan dapat menyelesaikan masalah anda yang menghadapi dapur berbau lipas. Selepas ini tiada lagi bau lipas dan anda boleh masuk dapur dengan tenang. Selamat mencuba!

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma