axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Pasti ada ibu bapa yang sudah mula pening apabila lihat anak-anak minat dalam subjek matematik dan prestasi mereka dalam subjek ini tidak memuaskan. Susah nak skor satu subjek itu kalau mereka tidak menunjukkan minat untuk belajar.

Kebanyakan murid meninggalkan soalan penyelesaian masalah atau KBAT kerana tidak berminat membaca soalan yang panjang, fobia dan sudah mempunyai satu stigma bahawa soalan KBAT itu susah.

Ini menyebabkan perasaan fobia kepada subjek Matematik kerana merasakan Matematik subjek yang sukar.

BAGAIMANA NAK PUPUK MINAT ANAK TERHADAP MATEMATIK?

Anak-anak hanya didedahkan dengan buku cerita yang bersifat tertutup iaitu hanya memfokuskan kepada penguasaan membaca sahaja dan tidak menyentuh bahagian analitikal. Ini menyebabkan perasaan fobia kepada subjek Matematik kerana merasakan Matematik subjek yang sukar.

Dan antara penyebab masalah soalan KBAT sukar dijawab adalah kurang buku yang merentas subjek dengan kata lain, kombinasi bahasa dan Matematik. Jika Matematik dapat dijadikan dalam bentuk buku penceritaan yang seronok dibaca, maka soalan KBAT berada di hujung jari.

Oleh itu, satu ebook khas telah diperkenalkan untuk membuatkan anak-anak kita minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best! ebook STORM: Story in Maths ini mampu untuk mengubah mentaliti anak-anak bahawa Matematik adalah satu subjek yang menyeronokkan. Menariknya!

STORM: STRORY IN MATHS

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Storm merupakan satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in Maths”. Ebook ini pastinya bukan buku cerita biasa yang hanya mengajar anak membaca dengan cepat dan tepat. Namun ebook ini berusaha menjadikan Matematik itu sangat dekat dengan hati anak-anak.

Ebook ini berfungsi dalam menterjemahkan bagaimana hakikatnya ilmu Matematik ini sentiasa berlegar dalam kehidupan seharian anak-anak. Akhirnya, anak-anak akan lebih berani berfikir, mengira, mencongak dan menulis perkataan yang betul.

Selain itu, 5 tips menjawab soalan penyelesaian masalah ini belum pernah didedahkan kepada sesiapa.

MANFAAT YANG ANAK DENGAN STORM

Berbeza dengan ebook Matematik yang lain di mana kebanyakannya menterjemahkan Matematik itu sebagai nombor semata-mata. Ebook Storm: Story In Math ini mendatangkan kelainan luar biasa tentang Matematik. Ilmu Matematik bukan sahaja pintar kira-kira namun juga penguasaan bahasa, kemahiran menulis serta pembudayaan nilai yang mulia dalam kehidupan.

Antara manfaat yang bakal diperoleh daripada ebook Storm ini adalah:

  • Anak-anak pasti teruja menghabiskan cerita demi cerita dengan ilustrasi dan gambar yang menarik.
  • Selain itu, secara tidak langsung anak-anak akan melakukan pengiraan serta berusaha mengeja perkataan dengan betul.
  • Akhirnya membawa satu perubahan dalam minda iaitu ayat Matematik yang panjang tidak semestinya susah tetapi ia adalah menyeronokkan sekiranya difahami dengan baik.
  • Anak-anak pasti teruja untuk menghabiskan kisah demi kisah dalam Ebook ini.
  • Ilustrasi dan grafik yang menarik akan menimbulkan perasaan minat untuk membaca Ebook ini. Dan pasti, anak akan mengulangi membacanya lagi tanpa jemu.

APA ADA DALAM EBOOK STORM INI?

Inilah dia teknik untuk anak-anak kita menguasai soalan KBAT dengan mudah. Mereka perlu fikir, mereka dibimbing untuk memberi jawapan tepat seterusnya mereka sendiri membina soalan berdasarkan jawapan mereka sebelum menjawab.

Apabila anda dapatkan Ebook Storm ini, anda akan dapat 4 Ebook yang berwarna dengan kisah menarik yang menerapkan nilai murni dan tauladan digabungkan dengan unsur-unsur matematik supaya anak anda mudah untuk belajar melalui teknik penceritaan dan pengiraan.

Anda juga akan terhibur dengan 3 rakaman video oleh Cikgu Mohd. Fadli Salleh dengan telatah dan gelagatnya mengajar yang mencuit hati untuk memudahkan pemahaman anak-anak.

Lihat kandungan preview ini.

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

KANDUNGAN EBOOK STORM

Storm In Math BM

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Mengandungi 7 siri cerita Matematik yang berlainan. Setiap kisah memperkenalkan nombor, asas wang, asas timbangan dan juga asas ukuran dalam Matematik.

Watak yang berbeza direka untuk menonjolkan kelainan bagi setiap siri dan kisah ini merupakan kisah yang dekat dengan diri anak-anak. Contohnya Misi Ramadhan, Kisah haiwan di zoo dan juga hadiah hari jadi.

Setiap siri juga mengandungi soalan ringkas Matematik, memperkenalkan anak-anak kepada operasi matematik.
Akhirnya diselitkan juga pengajaran yang boleh dipraktiskan dalam kehidupan. Kemahiran yang akan dikuasai anak-anak melalui ebook ini ialah kemahiran membaca Bahasa Melayu dan mengira.

Storm in Math BI

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Merupakan buku BM yang telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Inggeris. Mengandungi isi kandungan yang sama.

Tujuan utama ialah memberi pendedahan kepada perbendaharaan kata Bahasa Inggeris yang lebih luas. Kemahiran yang akan dikuasai anak-anak melalui ebook ini ialah kemahiran membaca Bahasa Inggeris dan mengira nombor.

Eja Dan Kira

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Mengandungi 10 set latihan dalam bentuk cerita yang perlu dilengkapkan oleh anak-anak.

Cerita ini perlu disempurnakan oleh anak-anak sendiri dengan meletakkan perkataan dan nombor yang sesuai mengikut imaginasi dan pengetahuan mereka.

Kemahiran utama yang akan dikuasai oleh anak-anak dalam modul ini ialah kemahiran membaca, menulis dan mengira.

5 Tips Jari

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Ebook ini merupakan modul terakhir yang akan membawa anak-anak mengenali format soalan penyelesaian masalah dalam silibers Matematik dan peperiksaan sebenar.

Terdapat 5tips ringkas yang akan diperkenalkan.

Tujuan akhir ialah supaya murid akan membaca soalan dengan baik dan menyelesaikan soalan KBAT dengan betul

Video Satu: Pengenalan Tips 5 Jari

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Apa itu tips 5 jari dihurai dalam video ini. Tips yang senang difahami oleh anak-anak seawal usia 5 tahun lagi.

Video Dua : Contoh Tips 5 Jari.

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Video ini memaparkan contoh bagaimana nak guna Tips 5 jari dalam setiap soalan penyelesaian masalah dna KBAT. Sangat mudah dan senang untuk difahami.

Video Tiga : Contoh Buku Teks.

Belajar Matematik Melalui Penceritaan Story in Maths

Dalam video ini, Cikgu Fadli memberikan beberapa contoh soalan yang terkandung dalam buku teks Matematik Tahun 1.

Soalan penyelesaian masalah berbentuk ayat dalam buku teks diselesaikan menggunakan teknik Tips 5 Jari dan ternyata ia lebih mudah difahami.

DAPATKAN EBOOK STORM SEKARANG!

Harga normal ebook Storm – Story In Math biasanya adalah RM199. Tetapi memandangkan ebook ini dalam tempoh promosi ini, anda akan dapat diskaun sebanyak RM659!

Jadi anda perlu bayar RM40 SAHAJA , untuk dapatkan 4 ebook dan kesemua 3 rakaman video. Tetapi hanya untuk 100 orang pertama yang bertindak pantas sahaja. Kemudian harga akan dinaikkan seperti biasa.

Dapatkan sekarang sebelum terlambat. Klik pada butang di bawah.

KLIK UNTUK ORDER STORM

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma