axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Tarikh Bayaran Bantuan Khas BERNAS RM250 Buat Setiap Pesawah Di Malaysia

Berita baik buat pesawah di seluruh Malaysia! Bantuan Khas Padiberas Nasional Berhad (BERNAS) berjumlah RM10 juta bagi tahun 2022 akan disalurkan secara berperingkat kepada pesawah. Pemberian diumumkan Menteri Pertanian dan Keterjaminan Makanan (MAFS), YB Tuan Haji Mohamad Sabu.

Seperti dimaklumkan, Bantuan khas BERNAS sebanyak RM10 juta bagi tahun 2022 ini akan diberikan kepada tiga buah negeri di Pantai Timur terlebih dahulu. Manakala pesawah di negeri-negeri lain akan menerima apabila baki bantuan khas BERNAS berjumlah RM50 juta disalurkan.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut dan tarikh bayaran bantuan khas BERNAS.

KADAR BANTUAN

Seramai 20,598 pesawah akan menerima manfaat daripada sumbangan BERNAS ini berjumlah:

  • RM250 setiap pesawah

TARIKH BAYARAN BANTUAN KHAS BERNAS

Bantuan khas BERNAS sebanyak RM10 juta bagi tahun 2022 ini akan diberikan kepada tiga buah negeri di Pantai Timur terlebih dahulu iaitu Kelantan, Terengganu dan Pahang. Pesawah di 3 negeri terbabit akan menerima bantuan khas ini pada:

  • Selewat-lewatnya 16 Januari 2023

MAFS dan agensi dibawahnya sedang memuktamadkan senarai nama dan nombor akaun pesawah di ketiga-tiga negeri bagi memastikan proses penyaluran berjalan lancar.

Manakala pesawah di negeri-negeri lain akan menerima apabila baki bantuan khas BERNAS berjumlah RM50 juta disalurkan. Tarikh bayaran bagi negeri-negeri lain AKAN DIKEMASKINI apabila dimaklumkan nanti.

PERMOHONAN BANTUAN KHAS BERNAS

Kementerian Pertanian dan Keterjaminan Makanan (MAFS) dan agensi di bawahnya akan menyalurkan bantuan ini kepada semua pesawah yang berdaftar.

Ini bermakna, bantuan ini tidak memerlukan permohonan baharu daripada pewasah.

MAFS dan agensi di bawahnya kini sedang memuktamadkan senarai nama dan nombor akaun pesawah yang terlibat.

Pada awal Disember lalu, BERNAS bersetuju dengan permintaan YAB Perdana Menteri supaya disediakan peruntukan sebanyak RM60 juta bagi membantu pesawah di seluruh negara.

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma