axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Semak Kelayakan Terima Baucar Perlindungan Tenang RM50 Buat Setiap Isi Rumah

COVID-19 telah menyerlahkan lagi pentingnya keselamatan sosial bagi golongan berpendapatan rendah dalam masyarakat kita. Memandangkan penyertaan insurans yang rendah di kalangan kumpulan B40, dan di dalam semangat #KeluargaMalaysia, subsidi Kerajaan untuk perlindungan insurans / takaful adalah sebahagian daripada usaha untuk meningkatkan jaringan keselamatan sosial untuk B40.

Bermula 30 September 2021, 3.6 juta golongan isi rumah B40 boleh mula menyemak status kelayakan mereka untuk Baucar Perlindungan Tenang bernilai RM50, sebuah inisiatif di bawah Belanjawan 2021 yang menyediakan pelan perlindungan mampu miliki untuk golongan B40.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut Program Baucar Perlindungan Tenang dan panduan buat semakan.

BAUCAR PERLINDUNGAN TENANG

Di bawah inisiatif ini, penerima yang layak boleh menggunakan Baucar Perlindungan Tenang bernilai RM50 untuk melanggan pelbagai jenis pelan perlindungan yang meliputi kematian, kemalangan kerosakan harta benda dan lain-lain. ⠀

Perlindungan Tenang adalah sebuah inisiatif oleh industri insurans dan takaful yang menyediakan produk insurans dan takaful bagi memenuhi keperluan segmen yang masih tidak dilindungan terutamanya golongan B40.

Perlindungan Tenang merangkumi produk-produk yang memenuhi kriteria seperti berikut:

TERMA DAN SYARAT BAUCAR PERLINDUNGAN TENANG

Berikut adalah terma dan syarat untuk Program Baucar Perlindungan Tenang:

  • Layak untuk penerima Bantuan prihatin Rakyat (BPR) sahaja
  • SATU Baucar hanya boleh digunakan untuk membeli/ menyertai SATU polisi sahaja. Sekiranya harga produk yang dibeli kurang dari RM50, baki tidak akan dipulangkan dan sekiranya harga produk lebih dari RM50, penerima perlu membayar lebihan harga
  • Pulangan tunai atau pembayaran balik secara tunai tidak dibenarkan
  • Baucar hanya boleh digunakan untuk poisi/ sijil baharu memperbaharui polisi/ sijil (Tarikh kuatkuasa berdasarkan tarikh program PTV). Baucar tidak boleh digunakan untuk polisi/ sijil sedia ada

CARA SEMAK KELAYAKAN & TEBUS BAUCAR

Setiap isi rumah yang merupakan penerima BPR boleh buat semakan kelayakan dan cara tebus Baucar Perlindungan Tenang di bawah:

Semakan Kelayakan

Semakan boleh dibuat melalui salah satu kaedah berikut:

  1. Kunjungi ke wakil insurans/ pengendali Takaful atau rakan kongsi; ATAU
  2. Semakan kendiri di www.myPTV.my

Individu yang LAYAK menerima inisiatif ini boleh tebus baucar RM50 dengan layari https://www.mycoverage.my/perlindungan_tenang/ dan ikut langkah-langkah berikut:

 

Untuk maklumat lanjut mengenai produk-produk Perlindungan tenang, anda boleh hubungi Pusat Panggilan PTV di talian 03 7723 9333 atau terus ke laman web www.mycoverage.my.

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.
https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma