axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Permohonan Bantuan Mahasiswa Selangor Di IPTA & IPT Kerajaan Negeri Dibuka

Program Pembangunan dan Kebajikan Mahasiswa Anak Negeri Selangor merupakan satu program rasmi yang dikelola secara terus oleh Jawatankuasa Tetap Pendidikan Negeri Selangor yang diurus setiakan oleh Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor.

Kerajaan Negeri Selangor di bawah Pakej Kita Selangor 2.0 melalui Program Pembangunan dan Kebajikan Mahasiswa Anak Negeri Selangor akan mengagihkan bantuan makanan melalui program Bantuan Mahasiswa Selangor.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut pemberian Bantuan Mahasiswa Selangor.

BANTUAN MAKANAN DAN KEPERLUAN ASAS

Menerusi inisiatif ini, kerajaan Selangor memperuntukkan sebanyak RM1.5 juta bagi melaksanakan inisiatif ini. Kerajaan Negeri Selangor juga mensasarkan inisiatif ini bakal memberi manfaat kepada 7,500 mahasiswa di seluruh Negeri Selangor.

Bantuan kepada mahasiswa di kampus Institusi Pengajian Tinggi (IPT) awam dan IPT di bawah kerajaan negeri adalah dalam bentuk:

  • Barangan makanan dan keperluan asas

Bantuan ini adalah sebahagian daripada Program Pembangunan dan Kebajikan Mahasiswa Anak Negeri Selangor dikelola secara terus oleh Jawatankuasa Tetap Pendidikan Negeri Selangor.

Permohonan Bantuan Mahasiswa Selangor Di IPTA & IPT Kerajaan Negeri Dibuka

SYARAT PERMOHONAN

Kerajaan Negeri mensasarkan mahasiswa Selangor yang memenuhi syarat kelayakan berikut untuk memohon bantuan:

  • Mahasiswa kelahiran Selangor atau bermastautin di Negeri Selangor
  • Pelajar yang sedang melanjutkan pengajian di Institusi Pengajian Tinggi Awam dan Institusi Pengajian Tinggi di bawah Kerajaan Negeri

CARA MOHON

Mahasiswa Selangor yang memenuhi syarat kelayakan dan memerlukan bantuan yang ditawarkan boleh buat permohonan dengan mengisi borang permohonan online yang disediakan. Permohonan boleh dibuat di pautan berikut:

Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi talian pejabat 03 5521 2303/ 03 5544 7073 atau emel ke alamat unitpendidikantinggi@selangor.gov.my.

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma