axis bank horny bhabhi scandal.visit the website xxx videos
yeahporn.top horny man makes al kinds of tricks with shaved wet fur pie.
www.pornforbuddy.com

Bantuan Sehingga RM10,000 Buat Mangsa Banjir Di Kelantan & Terengganu

Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob sebelum ini telah mengumumkan bantuan sehingga RM10,000 buat penduduk yang terjejas akibat banjir di Kelantan dan Terengganu baru-baru ini. Beliau mengumumkan perkara itu ketika melakukan lawatan dan menyantuni mangsa banjir yang ditempatkan di pusat pemindahan sementara (PPS) Kampung Batu 23.

Seperti dimaklumkan, kerajaan akan beri bantuan kepada mangsa banjir kali ini sama seperti mangsa banjir sebelum ini pada gelombang pertama. Manfaat ini akan memberi kemudahan kepada mangsa-mangsa banjir yang memerlukan.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut bantuan banjir Kelantan dan Terengganu yang diumumkan.

SENARAI BANTUAN MANGSA BANJIR KELANTAN & TERENGGANU

“Apa yang kita beri kepada mangsa banjir sebelum ini pada gelombang pertama kita akan bagi sama di Terengganu dan Kelantan” Maksudnya sama, mangsa banjir di Kelantan dan Terengganu akan menerima:

  • Bantuan wang ihsan RM1,000
  • Bantuan membeli barangan keperluan rumah RM2,500
  • Bantuan baiki rumah serta kenderaan
  • dan sebagainya

Kerajaan berkata jika dicampur semua bentuk bantuan berkenaan termasuk baucar pembelian barangan, nilai yang diterima setiap isi rumah mencecah hampir RM10,000.

Hulu Terengganu merupakan daerah paling teruk terjejas akibat banjir, susulan beberapa kawasan yang sebelum ini tidak pernah dinaiki air, turut terlibat kali ini, sehingga menyebabkan kerosakan harta benda yang serius.

Setakat pukul 2 petang tadi, jumlah penduduk yang dipindahkan ke 68 PPS di daerah Kemaman, Hulu Terengganu, Dungun, Kuala Terengganu, Kuala Nerus dan Setiu, berjumlah 15,317 orang daripada 4,011 keluarga.

Sumber

https://baseofporn.com
https://www.opoptube.com

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma