Diskaun 20% Tiket Penerbangan Buat Pelajar, Guru Sekolah & Pensyarah

Malaysia Airlines Berhad (Malaysia Airlines) menawarkan diskaun 20 peratus bagi pelajar, guru dan pensyarah IPT awam atau swasta bagi membeli tiket penerbangan domestik untuk perjalanan pulang susulan sesi pembelajaran yang akan bermula tidak lama lagi.

Harga istimewa yang akan diberikan ini adalah khas buat pelajar, guru dan pensyarah yang terpaksa pulang semula ke tempat kerja, sekolah atau IPT masing-masing.

Diskaun 20% Tiket Penerbangan Buat Pelajar, Guru Sekolah & Pensyarah

Berikut adalah maklumat lanjut mengenai tawaran diskaun 20% yang akan diberikan.

DISKAUN TIKET PENERBANGAN

Pelajar, guru sekolah dan pensyarah boleh membuat tempahan tiket penerbangan dengan diskaun yang ditawarkan bermula 9 Julai hingga 10 Ogos 2020.

Guru Sekolah & Pensyarah

  • Diskaun boleh didapatkan menerusi pembelian secara dalam talian dengan memasukkan kod promo yang akan diumumkan Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) kelak. *Perkongsian ini akan dikemaskini sebaik sahaja KPM dan KPT telah mengumumkan kod promo.

Pelajar

  • Bagi pelajar pula, diskaun 20 peratus diberikan melalui program MH Explorer yang boleh diperoleh dengan menjadi ahli melalui laman sesawang Malaysia Airlines.
  • Diskaun pelajar ini akan terus dinikmati sehingga 30 November 2020 atau tamat tempoh keahlian mengikut syarat MH Explorer.

Diskaun 20% Tiket Penerbangan Buat Pelajar, Guru Sekolah & Pensyarah

Dengan kemudahan diskaun yang ditawarkan ini, semoga tenaga pengajar dan pelajar yang akan pulang kembali menuntut ilmu serta memberi ilmu dapat menikmati penjimatan untuk pulang. Sebarang kemaskini mengenai promo kod diskaun akan dikemaskini semula sebaik sahaja KPM dan KPT umumkan.

Daftar Sebagai Pembaca
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.

Join Channel Telegram Portal Pendidikan Terbesar Di Malaysia Percuma